Wysłany: Sro 25 Cze, 2003 11:22 Prosze o odpowiedź
Mam pytanie. Czemu mój obrazek się niewyświetla ( ten prze moim pseudo i gdzie tam mieszkam i ile postów) ?????? Cały czas wyświetla się biała ramka i czerwony krzyżyk. Czemu tak jest??!!
_________________ ,,Nie mów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym"- Ulka nr gg 3066241
Wiesz Ulka nie masz się czym martwić.
Zrób tak jaki Ci radze:
1. Wejdź na swój profil.
2. Zobacz czy za dole jest widoczny twój emblemat czy kwadrat z x.
3. Jeśli jest kwadrat z X to spróbuj załadować jeszcze raz swój emblemat.
4. Kliknij na przycisk Wyślij.
5. Otworzy się nowa strona z komunikatem " Profil zaktualizowany".
6. Kliknij jeszcze raz na link "Profil" i sprawdź czy teraz jest emblemat.
7. Jeśli niema to spróbuj innych opcji z emblematem.
Jeśli dalej nie będzie to masz się czym martwić
_________________ Przepraszam wszystkie dziewczyny na tym forum!!! W szczególności: Toje, Iśke, Nene, Wero...
Jeszcze jedno ważne pytanie. Teraz jak jestm na forum to niemoge oglądać ankiet bo wyskakuje mi coś takiego:
Could not obtain vote data for this topic
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT vd.vote_id, vd.vote_text, vd.vote_start, vd.vote_length, vr.vote_option_id, vr.vote_option_text, vr.vote_result FROM phpbb_vote_desc vd, phpbb_vote_results vr WHERE vd.topic_id = 856 AND vr.vote_id = vd.vote_id ORDER BY vr.vote_option_id ASC
Line : 682
File : /www/dzieci.best.pl/forum/viewtopic.php
A jak chcem wysłać post to coś podobnego. Czemu tak jest???!!!
_________________ ,,Nie mów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym"- Ulka nr gg 3066241