Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 13:08 PREZENT DLA BEST FRIENDS :) pomozecie?
Witam! Moja FriendS ma nie długo urodziiny, wiem że powinnam wiedziec co jej kupic, bo iwem co lubi! ale rzecz w tym że nie wiem! Dlatego prosiłabym was o pomoc i ewentualne pomysły! Prezenty moga byc różnego rodzaju, byle dawalibyscie jakiś punkt zachaczenia i pomysł Myslałam już tez nie nad prezentem jako rzecza, ale na jakims wypadzie jedno dniowym (wesołe miasteczko.... czy cos takiego) co myslicie o tym?? A moze macie inny pomysł na taki dzień!! PLEASE POMOZCIE!!!
Ostatnio zmieniony przez misiaczek19 dnia Nie 04 Wrz, 2005 13:20, w całości zmieniany 1 raz
Hmmm jakie zainteresowanie!! Muzyka, sport, auta (nie dawno kupiła) hmm co jeszcze! lubi do pokoju rózne rzeczy! zastanawiam sie nad wyjazdem gdzies poprostu ja zabrac! Ale do konca nie wiem gdzie i czy to najlepszy pomysł!! Co ty na to??
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 17:45
to jest bardzo dobry pomysł zabierz ja do Zakopca
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 17:46
Może wybierzcie się na jakiś koncert, na dyskotekę bądź na mecz ( np. piłki nożnej ) ...
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 17:57
koncert coś, jest dobrym pomysłem ale sprawdź czy będzie taka możliwość w dniu jej urodzin, takie pomysły trzeba sporo wcześniej planować, no wiesz bilety itd, tak to możesz zobaczyć czy może w tym dniu jest coś, jakiś festyn, nie wiem inna rzecz, zawsze możesz coś sama zorganizować, ja na 18-nastkę mojej siostry miałam jej wynająć pub, zgadać się z ludźmi aby jej to poprostu dość hucznie wyprawić za plecami, i dopiero w dniu imprezy ją tam zaprowadzić, może to by było coś tak zgadać się ze znajomymi zrobić coś większego,
jeżeli jednak chcesz aby widziała w tym tylko twój udział i twoją niespodziankę to hm... nie ma miejsca które chciałaby zobaczyć? pogadaj z jej rodziną oni mogą coś wiedzieć więcej niż my, bo fakt faktem bardziej ją znają
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 20:52
Jeżeli się interesuje sie muzą tu kup jej jakies płyty.
A wyjazd? Może na jakołś polanke na piknik
Wiecie naprawde mi trudno cokolwiek wymyslic! wiem ze nie ma żadnego koncertu u nas w tym czasie!! Myslałam nad wesołym miasteczkiem albo ZOO bo tam chciała jechać, myslałam tez własnie o górach, jakis wypad jednodniowy do wisły np... czy nio nie wiem! jechac z dziewczynami w 4 gdzies! No nie wiem!! Moze wpadniecie na cos jezcze?? albo powiecie co myslicie o tym!
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 05 Wrz, 2005 13:20
jak byś jechał w góry to tylko do bustryku taka wieś może 20 min od zakopca a może myślałeś coś z biżyterii?? ja ide na urodziny w sobote i zrobilam mojej koleżance cegłe pomalowana na złoto i wygląda jak sztabka złota i to jej dam najpier a potem główny prezent tylko szkoda że go jeszcze niam...
nie dawno sie dowiedziałam że prawdopodobnie bedzie wolne mieszkanie i zrobi impreze (mała na 5 osob moze)!! dlatego chyba wypad gdziekolwiek nie wypali!! To teraz już kompletnie nie wiem co mam zrobic! a chciałabym zrobic cos fajnego! Wpadłam na pomysł, ale nie wiem czy dobry!! U nas jest taka kwiaciarnia ktora przywozi kwiaty cała dobe! wiec wpadłam na pomysł zeby o godz 00:00 przywieli jej jakis mały bukiecik!! Co wy na to?? czy pasuje co takiego zrobic?? Boje sie ze to wygladałoby tak dziwnie, bo zawsze chłopak dziewczynie wysyła kwiaty Co myslicie o tym?? to jeden pomysł, drugi to taki że w dniu urodzin kiedy robiłaby ta impreze! przyjechałabym z tortem duzym i wieczkami oczywiscie szampan i prezent jeszcze
A jesli myslicie że to nie byłoby nic złego w tym żeby te kwiatki wysłac o 00:00 w nocy to i to by sie dołaczyło do wszystkiego! co wy na to??
Ja wiem! mam dla niej prezent ale chciałabym cos jeszcze! cos fsjnego, cos nie zwykłego! dlatego pomyslałam o tym wysłaniu ksiatków oprucz tego i tym torcie ze świeczkami! tylko co myslisz o tym wysłaniu kwiatków! czy to nie bedzie dziwne?? czy wypada mi wysłac kwiatki?? przeciesz zawsze chłopka dziewczynie wysyła! ale przyjaciólka przyjaciółce??? WYPADA??
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 18:56
czemu nie?
może taka duuża kartka urodzinowa formatu A3?
a tort to upiecz sama:) będzie bardzo ciekawa niespodzianka
Nie wiem czy te kwiaty, życzenia czy cokolwiek bedzie miało sens!! Zniowu mi wywineła wał i jestem strasznie zła
powiedzcie gdybyscie sie umawiali od ponad tygodnia na wyjazd gdzie i jest chetna a w tym samy dniu o 1 w nocy wam pisze ze nie jedzie bo ma duzo roboty i wogole nie ma ochoty tam ejchac a wczesniej rozmwiałysmy prze fona i umawiałymsy sie na ta i ta godz! to mam o co sie gniewać?? mam prawo sie gnieac i obrazi ?? czy nie powinnam bo nie mam o co??
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005 11:52
To pytanie jest tak oczywiste, że sama znasz na nie odpowiedź.