Wysłany: Wto 12 Sie, 2003 00:07 Mam WIELGACHNY problem z nadwagą ...
Mam problem z nadwagą. Mam 14 lat, mam 162cm wzrostu i ważę 49 kg. Nie jestem wcale gruba, wyglądam jak to się mówi w sam raz. Chodzi o to że moje koleżanki śmieją się nie z mojego wyglądu tylko z mojej wagi. Nie jem dużo, uprawiam sport - 2 razy w tygodniu chodzę na basen i na tenisa. Może to jest jakaś choroba?
no i po co sie przejmujesz ''kolezankami'' (to sa kolezanki??? - bo kolezanka tak sie nie zachowoje)
twoja waga jest normalna i nic w niej dziwnego zadna to choroba nie jest i jak mowisz ze zle nie wgladasz to po co sie martwisz??
daj luz i powiedz kolezankom ze lubisz siebie taka i niech spojrza na siebie
moze troche chamskie ale zapewniam Ciebie ze to nie sa prawdziwe kolezanki !
nie wiem za bardzo czy chodzi ci o to ze ejstes za gruba czy za chuda jak dla mnie masz wage taka jaka powinnas miec a nawet powinnas troche pzytuc z jakies 2 albo 3 kilo ja mam 150 i waze 40 kg czyli waze tyle ile powinnam
_________________ zakochalam sie w 2 chlopakach .. i co ja mam zrobic?
To przecież nie duzo ja tez mam 14 lat, 161cm zawsze mówie sobie ze mogę ważyś do 50 kg, brakuje mi jeszcze 9 ale to pomińmy. Waga w większości zależy od tego ze ktos ma cieżkie kości, nie zawsze dlatego ze jest grubym....a więc jeżeli ty chcesz mniej ważyc ( a zapewniam ze nie ma po co bo waga jest idealna) to moze właśnie nie mozesz bo masz ciężkie kości. Nie wiem moze źle mówię, jak tak to mnie poprawcie
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Nie przesadzasz trochę?! Wage masz świetną... !!!! Tez bym tak chciała
I nie przejmuj się głupimi docinkami pseudo kolezanek...
Trzymaj się nie nie łap smętów!!!
_________________ ... to wszystko zależy od ciebie, do kogo będziesz strzelał
to wszystko zależy od ciebie, za co i kogo bedziesz umierał ...
Asia -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 28 Sie, 2003 17:17
To chyba rzeczywiście sprawa tylko koleżanek, bo ja mam ok. 164 cm wzrostu, ważę ok. 54 kg i nikt się ze mnie nie śmieje.