| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
kolega pomóżcie
Autor Wiadomość
olgaku Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 27 Cze, 2005 13:30   kolega pomóżcie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 13 lat. Skończyłam właśnie podstawówke. Od niedawna mój kolega M wyznał mi miłość. I teraz czeka na moje wyznanie. Ale ja nie wiem co czuje. Ostatnio przepraszał mnie za coś i wtedy powiedział żebyśmy dali sobie buzi na zgodę czy coś w tym stylu. Ale to było zwykłe buzi. A ja później napisałam mu w smsie żeby za dużo sobie nie pomyślał po tym. Bo to było tylko przyjacielskie buzi. On to zrozumiał ale powiedział że skoro tak od razu się bałam że on sobie coś pomyśli to znaczy że nic do niego nie czuje. A ja mu powiedziałam że nie wiem co czuje bo taka jest prawda. W lipcu jedziemy na ten sam obóz i jeszcze pare osób z klasy i ja mu już dawno obiecałam że powiem co czuje do niego. Tylko co ja czuje? Pozatym on teraz odchodzi do innego gimnazjum i nie wiem czy warto . Nie wiem co mam robić pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Pon 27 Cze, 2005 13:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To ty sama powinnaś wiedzieć co czujesz... Problemem nie powinno być to że idzie do innego gimnazjum;)pamiętaj że nie powinnaś go oszukiwać i powiedzieć mu ajk anjszybciej coo i jak bo jak nie to możesz go bardzo zronić POWODZENIA:)SmileSmileSmile
Powrót do góry
Lolcia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 27 Cze, 2005 13:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wszystko zależy od tego, czy rzeczywiście coś do niego czujesz. Może on te zwykłe "buzi" odebrał inaczej niż Ty to sobie wyobrażałaś. Najlepiej szczerze i spokojnie porozmawiajcie, wytłumaczcie sobie to co macie do wytłumaczenia, wtedy wszystko będzie jasne Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5130380
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 27 Cze, 2005 13:45   

jak mu nie dasz szansy to nigdy sie nie przekonasz biggrin
swoja droga jeszcze rok i byliby to niemalże Romeo i Julia z twórczości niejakiego Szekspira
a już tam uwarzano ich niemalże za gówniarzy, rodzice wybierali małożonków a co dziwnijesze Romeo mógł biegac z rapierem
Powrót do góry
olgaku Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 27 Cze, 2005 15:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak poznać że go kocham? A po moim tekście myślicie że co do niego czuje
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 27 Cze, 2005 16:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jestes zauroczona i nic wiecej..

a jak bys kochala.. sama bys to wiedziala
Powrót do góry
Shana Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 29 Cze, 2005 13:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jakbyś go naprawdę kochała to byś to po prostu wiedziała, nie miałabyś co do tego wątpliwości... sama odpowiedz sobie na to pytanie. może przyjaźnicie się, może jesteś nim zauroczona... ale czy to miłość, trudno mi jest to jednoznacznie stwierdzić. sama powinnaś sobie odpwiedzieć na to pytanie, powtarzam.

Będziemy wzruszać powietrze

Zbigniew Herbert "Napis"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4254015
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 29 Cze, 2005 13:21   

Jeżeli to był zwykły przyjacielski pocałunek, to faktycznie niech chłopak nie ma nadzieji...
sama powinnaś wiedzieć czy go kochasz czy nie.. a co do obozu to on was zbliży mówie Ci to Razz
Powrót do góry
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 06:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kolega powiedział że Cię kocha buhehe bardzo ciekawe może jeszcze Ci się oświadczy co najwyżej podobasz mu się i lubi Cię, a ty sama mósisz dojść do tego co do niego czujesz

Numer Gadu-Gadu
6345828
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 10:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja Ci radze narazie nie mowic mu, ze go kcoahsz jesli nie ejstes pewna.. mozesz za to mu powiedziec ze cos do niego czujesz i ze moglibyscie bcy razme i to pielegnowac i byc mzoe z czasme zmeiniloby sie to w milosc...

H. Poświatowska
Powrót do góry
CoRnEliA :)
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Lip, 2005 20:39   Re: kolega pomóżcie

olgaku napisał/a:
Mam 13 lat. Skończyłam właśnie podstawówke. Od niedawna mój kolega M wyznał mi miłość. I teraz czeka na moje wyznanie. Ale ja nie wiem co czuje. Ostatnio przepraszał mnie za coś i wtedy powiedział żebyśmy dali sobie buzi na zgodę czy coś w tym stylu. Ale to było zwykłe buzi. A ja później napisałam mu w smsie żeby za dużo sobie nie pomyślał po tym. Bo to było tylko przyjacielskie buzi. On to zrozumiał ale powiedział że skoro tak od razu się bałam że on sobie coś pomyśli to znaczy że nic do niego nie czuje. A ja mu powiedziałam że nie wiem co czuje bo taka jest prawda. W lipcu jedziemy na ten sam obóz i jeszcze pare osób z klasy i ja mu już dawno obiecałam że powiem co czuje do niego. Tylko co ja czuje? Pozatym on teraz odchodzi do innego gimnazjum i nie wiem czy warto . Nie wiem co mam robić pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie da się kochac na siłe. Nie wpajaj facetowi ze cos do neigo czujesz kiedy nei ejstes tego pewna. Ty sama wiesz czy jednak jest cos miedzy wami cyz tez nie. Smile
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Lip, 2005 21:21   

Powinnaś sama wiedzieć, czy coś do niego czujesz. Jeśli nie wiesz jakie to uczucie, pewnie to zwykłe zauroczenie, mieszane uczucie, ale Ty powinnaś sama o tym wiedzieć, bo nikt inny nie wie co Ty na prawdę czujesz.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu