Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 10:35
tiaaa JazzJackrabbit =] moja pierwsza zakupiona oryginalka, dobre ponad 6 lat temu =Dmiałam wtedy ile? chyba z 8 lat i namawiałam mame żeby pozwoliła mi kupić tę grę, tekturowe pudełko wciaż trzymam na szafce a płyta leży gdzieś tam nieużywana od dobrych conajmniej 3 lat =P
a pierwszą grą w którą zagrałM hm... coś nie pamietam ale była to jedna z tych kilku moi pierwszych gier (w liczną część gram do teraz) JaggedAlliance (część pierwsza oczywiście =P teraz pogrywam w 2,5) Sim City 2000 (gram w dalsze części) BrokenSword (bardzo lubiłam tą grę [część I] ale połamałam jedna z płytek i nie mogę grać =P) OrionII (wciąż wierzna II częśći, nie podoba mi się III a w II gram zawsze kiedy mam ochote) MechWarior II (gram wciąż jednak barzo bardzo żadko) Screamer II (fajna wyścigówka, dawno nei zaglądałam do niej ale muszę to zrobić znow)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 05 Sie, 2004 10:54
A moim The sims, achhh kiedyś przy tej grze poswięcałam całe godziny... miałam też Asterix i Obeliks, które dostałam od wójka, ale okazało się to gierką dla dzieci, któą przeszłam w 30 min.
Chyba w Dooma pierwszego gralam u braciaka Heh, [cenzura] to wygladalo, male takie toto i w Dooma popyla Ile moglam miec lat? Moze z 6, 7, niepamietam.
drakan order of the flame. mroczne klimaty, orkowie dwa razy więksi niz ty sam, pająki wyskakujace z zakamarków, swietna muzyka.. to bylo cos. cięło sie na celku633 64ramach i ati rage pro 32 mb. teraz inny smok i inne gry :]
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 13:36
a moja ... Ym
nie pamietam juz dobrze ale chyba Warcraft czy jak to sie pisze
z poczatku jeszcze byly simsy i ... Diablo ... ale kolejnosci wszystkich gier w jakie gralam juz nie pamietam :>