| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co o takiej sytuacji myślicie?
Autor Wiadomość
Sajmon Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 10:33   Co o takiej sytuacji myślicie? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam taką kolezankę ze szkoły. strasznie mi sie ona podoba. uwielbiam patrzeć jak jej źrenice sie rozszerzają gdy na mnie patrzy, a jak oderwie wzrok to wracają do poprzedniego stanu. a potem znowu sie rozszerzają.. Jak gadamy, to tak śmiesznie robi nerwowe ruchy jakby czasami Razz ale bez zdenerwowania. Gra na fortepianie i śpiewa, ma wielki instynkt macierzyński, kocha dzieci, marzy zeby sie opiekowac chorymi dziećmi w hospicjum. ma wade wymowy nie mówi "r" ale to takie seksowne bardzo Smile. Niestety kilka tygodni temu dowiedzialem sie ze jest zajęta... dobra : mówi sie trudno. w piątek ten jej chlopak ją zostawił. no to doszedłem do wniosku ze trzebaby wzmocnić kontakt Smile.
wczoraj spotkalem ją przypadkiem (chociaz to miły przypadek). na start wymogła u mnie przytulenie na powitanie. wypiliśmy sobie po piwku, potem zaprosilem ją na kolejne i jeszcze jedno Razz w sumie po leszku i 2 dębowych Razz gadaliśmy non stop ponad 4 godziny... potem sie spytala czy moze isć pod ręke ze mną, bo będzie jej troche raźniej. potem posiedzieliśmy sobie w pubie gadając. powiedziala ze jej sie świetnie ze mną rozmawia, na to odparlem ze mi tez (naturalnie byla to prawda). jak wchodziliśmy do pubu to jakoś tak połozylem ręke w jej pasie tak ją objelem wchodzac po schodach na co odparła "ze fajnie ze ją trzymam" i to nie ironicznie tylko tak normalnie.poza tym ma piękny uśmiech i często sie uśmiecha do mnie i tak zajefajnie mróży oczy. W drodze do jej domu (trzeba odprowadzić) szlismy pod ręke i mi sie pytala z lekkim smutkiem czy strapieniem dlaczego sie z niej śmieje. Troche sie zdziwilem i powiedzialem ze nie śmieje bo jest naprawde super dziewczyną. poszliśmy
gadając rzecz jasna..
doszliśmy chwile pogadaliśmy przytuliła sie do mnie na dowidzenia pocalowała w policzek (ja nic nie ingerowalem w to:P) i podziekowała za bardzo miły wieczór. dodam ze o ile widzialem ze na powitanie sie z przyjaciółmi wita przytuleniem to nie widzialem zeby kogoś pocalowała w policzek Razz. w kazdym razie było super. nie moge sie doczekac az znowu ją zobaczę. ma szlaban Sad rodzice wyczaili ze piła. moi nie wyczaili ze ja pilem biggrin.
teraz mianowicie. co mówicie? mam na co czekać i co oczekiwać po takiej sytuacji? ja mysle ze tak. ale czasami mam wątpliwości czy ona nie chce sie po prostu ze mną zaprzyjaźnić (chociaz miłośc to tez forma przyjaźni, to wiecie o co mi chodzi)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3855487
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 11:38   

No wiesz, od czegos trzeba zaczac..
Chyba nie masz milionow chetnych kandydatek, zeby miec takie rozterki ;]
Jasne ze czekaj, a potem krok po kroku zdobywaj jej serce!
;]
Powrót do góry
Francesca Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 12:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po tym co napisałeś wydaje mi się, że ona może być Tobą zainteresowana Wink
Tylko uważaj, bo w końcu stosunkowo niedawno skończyłą jeden związek i moze być jeszcze uczulona i ostrożna. Ale trzymam kciuki Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
9420406
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 12:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi sie ż emoje byc tpbą zauroczona , ale moze sie także poslużyc toba jako kimś kto pomoze jej zapomniec o tamtym chlopaku , ale z tego co napisales wynika ze raczej tak nei ejst Smile

Myśle podobnie jak AntOn ze powinieneś czekac Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
6519354
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 12:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wyśmiala wczoraj ludzi którzy w ten sam dzien jak skonczyla z nim, gadali jej ze chcieliby z nią być. ja stwierdzilem ze mogli poczekać te dwa tygodnie. ona, że nawet juz ten tydzien. ale nie w ten sam dzien jak przed chwilą przestała płakać po gościu. Razz i sądze ze ona juz zapomniala... wczoraj go zjechała troche biggrin.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3855487
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 12:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zapomniec nie zapomniala na pewno. moze probowac zapomniec, mogla sama chcec tego rozstania itd rozne sa molziwosci ;p ale na pewno nie udalo jej sie w tak krotkm czasie zapomniec.

Numer Gadu-Gadu
2740642
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 12:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zapomniala w sensie ze sie tym nie przejmuje juz...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3855487
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 30 Cze, 2005 12:49   

wszystko jest na dobrej drodze Smile tylko nie dawaj jej już piwa,lepiej jakies soczki :]
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu