szukasz partnera/ki czy czekasz aż sam/a do ciebie przyjdzie?
szczęściu trzeba pomóc :P
43%
[ 7 ]
nie wiem...
18%
[ 3 ]
nie chce mieć drugiej połówki
12%
[ 2 ]
nie szukam, czekam na cud
0%
[ 0 ]
a tak ogólnie to mam to wszystko w du*ie! :( mam zawód miłosny
25%
[ 4 ]
przejechałem/łam się na girl/boy ale szukam szczęścia :)
0%
[ 0 ]
Głosowań: 16
Wszystkich Głosów: 16
Autor
Wiadomość
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 10:45 takie cuś jakby o miłości :P
No to nie jest to problem czy jak, tylko jakby... marzenie. CHodzi o to że jak każdy chciałbym mieć przy sobie drugą osobę tzn. dziewczynę. Jeśli ja szukam dziewczyny... A jakaś dziewczyna szuka chłopaka... to w jakich miejscach można takie dziewczyny znaleźć? Za każdym razem gdy widze jakiś taki "symbol" miłośći to jakoś się tak zaczynam rozkojarzać i bujać w obłokach jak by to było...
Czekam na wasze komentarze
siara : wyłączona : P prosze o nie chichrotanie się itd.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 20:20
gdzie? posłużę się tu stwierdzeniem siostry zakonnej, która jakiś czas mnie uczyła: " Drogie dzieci, nie szukajcie sobie żon na dyskotekach etc. etc. tylko w kościele - do kościółka chodzą tylko najporządniejsze dziewczynki " xD
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 20:33
Jak nie mam, to chciałabym mieć, a jak mam, to po jakimś czasie mi się odechciewa. Jeszcze zdążę przeżyć prawdziwą miłość
Do d*** z tymi całymi związkami - takie moje zdanie. Zakochałam się na zabój> Kocham konie całym sercem. na chłopakach się przejechałam i są mi totalnie obojętni
Na dworcu jest sporo dziewczyn. Za ciepły kącik w domu nawet da ci [cenzura].... -_-'
Ej, czy ty chłopczyku myślisz, że jest na tym świecie jakaś kraina kobiet? ;p
Aren napisał/a:
to w jakich miejscach można takie dziewczyny znaleźć?
Jezu - -' Wszędzie. Na ulicy, w sklepach, w szkołach - nawet w parku siedzą dziewczyny. Ale jeżeli ktoś non-stop siedzi w domu z gałami wlepionymi w monitor... to wcale mu się nie dziwię, że nie widzi dziewczyn.
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 12 Lip, 2005 09:29
Co do kobiet, przypomniał mi się fragment jednego wiersza Farruchiego z Sistanu:
"wierność swoją znam dobrze
nie znam wierności mej miłej"
Tak poza tym- żyj bardziej towarzysko, to baby same się znajdą.
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 12 Lip, 2005 17:08
Staselina co ty tak wrogo nastawiona? i po peirwsze nie chłopczyku. Może jest taka kraina, ale jakby co to ja mieszkam na mini za dupiu -_-
edit: i wcale nie siedze przy kompie całymi dniami
ale cie zrugał staśka.. ;o ja bym sie w kącie schowala. ;[
nie wiesz, ze wiek trzynastu lat zobowiązuje do nazywania płci brzydkiej "mężczyzna"? jaki to chłopczyk! toż to on przecież w kwiecie wieku jest! dojrzały owoc!
a do tematu:
na zadupiu też są dziewczyny. ;o trzeba sie tylko umieć rozejrzeć.
Staselina co ty tak wrogo nastawiona? i po peirwsze nie chłopczyku. Może jest taka kraina, ale jakby co to ja mieszkam na mini za dupiu -_-
edit: i wcale nie siedze przy kompie całymi dniami
Staselina - wazelina. Dziewczyny nie lecą na chłopczyków, którzy nie umieją poprawnie napisać jednego wyrazu. xd
Na zadupiu np. spotkasz panią ze sklepu monopolowego. Jak trochę wypije to cię robi babka pierwsza klasa.