| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Pomocy :(
Autor Wiadomość
Quez Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 21:46   Pomocy :( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wczoraj bylem u mojej dziewczyny i ze tak powiem sie bawilismy...ona jest dziewica i nie chcielismy narazie tego zmieniac, wiec wszedlem w nia bez gumki tak jminimalnie (4-6cm). Do niczego nei doszlo, nic sie nei stalo, ale ona jest wystraszona i boi sie ze moze byc w ciazy... Czy to jest mozliwe ?? Bo jesli tak to nie jest za pozno na te specjalne tabletki prawda?? Pomozcie... Z gory dziekuje.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 21:50   

a jest mozliwe! [tzn jezeli był wytrysk albo cokolwiek co wyplynelo z p.]
kiedys napisalam taki temat http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=6261 przeczytaj go
a w aptece jest cos 72 godziny po stosunku..
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 21:52   

Hmmm... mogła zajsć w ciążę, wystarczy, że miałeś wytrysk, a plemniki dostało się w okolice jej układu rozrodczego (nie moge znaleźć innych słów XD), dodając, ze czasem minimalnie sperma wycieka przed wytryskiem, a wiec radziłabym najlepszy sposób tz. testy ciązowe
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 21:55   

wiec skoro byłes u niej WCZORAJ
to radze ci teraz leciec do apteki kupic test ciązowy,bo robi sie go rano
jak sie okaze ze jest w ciazy to moze zazyc jeszcze te tabletki..
Powrót do góry
katrina Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oj moim zdaniem nie zaszla w ciaze. napewno bo napisales ze nic nie bylo czyli nie bylo wytrysku czyli nie bylo plemnikow czyli nie ma ciazy!! powiedz jej zeby sie nie martwila bo nie wytrysnoles. napewno ci ufa ale wspieraj ja i nie zlosc sie na nia jesle bedzie zdenerwowana to w koncu jej pierwszy raz. wytlumacz jej ze nic nie bylo pozdro
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 22:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po 1. jezeli nie chcieliscie jej rozdziewiczyc to po kiego wlozyles go tam?
po 2. i dlaczego bez gumki.. nastepny nie wykazujacy sie odpowiedzialnoscia..
no i jak do niczego nie doszlo jak wlozyles go w nia?

dziwne jakies masz rozumowanie..
Powrót do góry
Quez Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 22:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie no wytrysku nie bylo napewno! Przecierz bym napewno poczul. Poprostu ja sie tu za nia upewniam bo ona nei ma neta i sie boi... Ja szczerze mowiac jestem raczej spokojny i sie nie martwie. 'Wszedlem" maksymalnie na 2 minuty, moze krocej... Nie dramatyzujcie Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
agag Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 22:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kurcze co jeden to lepszy...
sory nie kieruję tego tylko do ciebie, ale nie wiem czy śmiać się czy płakać, jak czytam już po raz któryś na tym forum "czy ona mogła zajśc w ciążę, bo to, bo tamto.."
Czy ktoś wam nie mówił, że zanim się za takie rzeczy zabierzecie to pomyśleć trzeba? MYŚLEĆ to chyba co poniektórzy powinni mieć wytatuowane w pewnych miejscach...
Jak ty myślałeś... że to zawsze się da powstrzymać, że tylko 4 cm, ze na pewno nie głębiej, ze wytrysku nie będzie, że baz gumki można... Spoko powodzenia... czasami nie nad wszystkim się panuje Nawet jeśli tym razem ci się wydaje że nad wszystkim zapanowałeś, to nie jest powiedziane, ze następnym razem też tak bedzie

to czy ona w ciązy czy nie w ciązy to inna para kaloszy
ale zadziwia mnie ten brak odpowiedzialnosci, w stylu, ze nawet jak coś się stanie, to zaraz jest cudowna magiczna tabletka, która wszystko załatwi... Guzik prawda. Z tego co wiem to chodzi wam o tabletki wczesnoporonne (o ile dojdzie do zapłodnienie, to taki maja status). Bardzo to pozytywnie na psychikę dziewczyny musi robic nie?

Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 22:08   

skoro nie bylo to raczej nic sie nie stało Smile
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 22:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze mi ktos powiedizec jaka jest roznica miedzy tym ze wlozylby go i trzymal do wytrysku a wlozyl go i po 2 min wyjal?
Powrót do góry
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 22:18   

Stary,nie wkladaj swojego instrumentu byle gdzie,byle kiedy,i bez specjalnego powodu.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 22:27   Re: Pomocy :( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Quez napisał/a:
Wczoraj bylem u mojej dziewczyny i ze tak powiem sie bawilismy...ona jest dziewica i nie chcielismy narazie tego zmieniac, wiec wszedlem w nia bez gumki tak jminimalnie (4-6cm). Do niczego nei doszlo, nic sie nei stalo, ale ona jest wystraszona i boi sie ze moze byc w ciazy... Czy to jest mozliwe ?? Bo jesli tak to nie jest za pozno na te specjalne tabletki prawda?? Pomozcie... Z gory dziekuje.

Nawet bez wytrysku mogla zajsc w ciąże
Bow wydzielinie z penisa ... rowniez znajdują sie plemniki ... chodzi mi o ten sluz ... nie o sperme ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 22:30   

I wlasnie dlatego trzeba uwazac,gdzie kiedy i po co i co wkladac.
Powrót do góry
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 23 Maj, 2005 19:23   Re: Pomocy :(

Kinga napisał/a:
Quez napisał/a:

Nawet bez wytrysku mogla zajsc w ciąże
Bow wydzielinie z penisa ... rowniez znajdują sie plemniki ... chodzi mi o ten sluz ... nie o sperme ...

za maaało
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Maj, 2005 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moze i malo, ale jakis tam 1% szans na zaplodnienie jest..
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi