bozena zwrocila sie do mnie i nid z taka propozycja (tzn czy chcemy i mozemy moderwoac wszytkie fora) - zgodzilysmy sie...a co kierowalo bozena w wyborze takich globalnych modow - nie wiem, byc moze sama wam to wyjasni
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 12 Cze, 2005 21:50
Moze poprostu to,ze jestescie odpowiedzialne i dorosle,nie wdajecie sie w klotnie bo np 11 letni moderator był by kiepski ;]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 12 Cze, 2005 21:51
Hm... a mam do Was takie tylko pytanie - czy o kazdym z moderowanych dzialow... duzo wiecie? Tzn. chyba rozumiecie o co pytam <lol>
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 12 Cze, 2005 22:03
A po co w NA LUZIE jest aż 5 modów
Może chociaż w tych działach można pozostawić tylko starych modów (znaczy się Naomi, Nenę i HeyaH)
hmm wiesz co heyah - nie o wszytskich - bo np ja nie mam bladego pojecia o harcerstwie, czy managch i anime, ale w znacznej czesci tematow wiedze mamy
poza tym, czesc tych dzialow ma innych modow (np manga i anime), ktorzy dobrze daja sobie rade, a czesc nie jest zbyt czesto odwiedzana - mysle ze nasz super mod ma bardziej polegac na funkcji technicznej
i jesli np EU wroci i bedzie chcial objac znow dzial o motoryzacji - to ja nie wiedze problemu bo byl bardziej kompetentny niz ja czy nid.....
Dlaczego nid i frigg są modami prawie wszystkich działów na forum ?
Dlaczego ?!!!
Trochę, dlatego że nid, frigg i mroweczke (jeśli się zgodzi) znam z relacji ToJi.
Proszę nie brać tego do siebie. To nie jest brak zaufania do innych Użytkowników. Tak będzie łatwiej wybrać moderatorów. Nie znam nikogo z Was i mam zbyt mało czasu żeby poznać. Dziewczyny są tutaj od jakiegoś czasu i wiedzą, kto może pełnić tą funkcję.
Zgłaszajcie się do nich. Jeśli zaakceptują wybór ja nie będę ingerować w ich decyzję. Napiszą mi na PW, kto i na jakim forum ma być moderatorem i ustawię.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 12 Cze, 2005 22:23
Dziwie sie, ze ja jeszcze moda nie posiadam.
;]
EDIT:
Bozeno, nie lepiej stworzyc grupe moderatorow, do ktorej nalezaly by te dwie panie? Bylo by latwiej, ilepiej wygladalo. Mozna by tam tez dodawac w pryszlosci innych uzytkownikow nadajacych sie do pelnienia funkcji "super moda".
ja moge podać to pytanie tak jak jede z uczestników pierwszej edycji baru
głośno zrozpaczonym głoesm whyyyyyyyyyyyyyyyyyy whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy <płacz>
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 13 Cze, 2005 13:00
kradziejka napisał/a:
STOKROTKO DLACZEGO NIE PADA DZIŚ ŚNIEG?!!!
DLACZEGO?!!!
Bo świeci słonko
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 13 Cze, 2005 16:46
Sebo napisał/a:
ja moge podać to pytanie tak jak jede z uczestników pierwszej edycji baru