Postanowiłam to wykasować. Niezgadzam się już z moimi niektórymi opiniami, które tu napisałam. Mimo wszystko cieszę się, że mogłam się wygadać.
DZIĘKI!!
_________________ Na każdą kobietę, która robi z mężczyzny durnia, przypada kobieta, która z durnia zrobi mężczyznę.
HEZJOD
Ostatnio zmieniony przez Villemo dnia Sro 19 Lis, 2003 23:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie bede po raz kolejny pisac mojej histori. Powiem tylko ze moj maz byl przedewszystkim moim przyjacielem. Dopiero po 2 i pol roku przerodzilo sie to w milosc. Mimo tego ze jestesmy ponad rok po slubie, dalej jest moim przyjacielem. Wiem ze moge mu powiedziec wszystko i moge mu ze wszystkim zaufac.
To jest najleprzy fundament na zwiazek, bo ma najwiekrze szanse na przetrwanie.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
Dzięki za wasze odpowiedzi i za to że przeczytaliście co nabazgrałam. Sory, ża tak długo, ale to był rodzaj autoterapii.
_________________ Na każdą kobietę, która robi z mężczyzny durnia, przypada kobieta, która z durnia zrobi mężczyznę.
HEZJOD
Anya Gość
Wysłany: Wto 26 Sie, 2003 22:29
wygadanie sie komuś, a choćby forumowiczom zawsze sprawia jakąś ulge sama ostatnio troszke staram się zmienić, ale nie za dużo oczywiście nie chce zostać xlaską