| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
jak morzna oczarować chłopaka
Autor Wiadomość
lilka
Gość
PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 13:29   jak morzna oczarować chłopaka

Taki jeden chłoppak mi się podoba .
Ja mu też .
CHYBA Neutral

Jak mogę go oczarować żeby z nim chodzić?

Co mam zrobić ??????????????????????????????????

Błagam odpowiedźcie.

Jestem załamana.
Przejdź na dół
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 13:47   Hmm... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też mnie to przejmuje, ale niestety, prosić o chodzenie może tylko i wyłącznie chłopak. Nie masz innego wyjścia, musisz czekać na krok z jego strony.
Love

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
lilka
Gość
PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 14:03   

Ja wiem że tylko chłopak może zpytać dziewczynę czy chce z nim chodzić.

Ale co mam zrobić żeby to zrobił???]
Powrót do góry
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 18:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie zgadzam sie! w dzisiejszych czsach podobno mamy rowno uprawnienie skoro tak to w pelni
moim zdaniem zwiazek powinien opierac sie na partnerstwie wiec jesli warto to spytaj sie go chodzenie a nie obarczaj go cala odpowiedzialnoscia... w taki sposob - wybacz - ale masz zadadki na stara panne bo jak od jest zbyt nie smaily??
pomuz szczesciu i...
...powodzenia!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No nie wiem. To będzie wyglądało głupio, jeśli Lilka podejdzie do chłopaka i się spyta: Będziesz ze mną chodzić?
MOJA RADA: Napisz, proszę, czemu podejrzewasz, że mu się podobasz? Jeśli nie możesz się doczekać, póki on stanie się śmielszy, powiedz mu jakoś, że on Ci się podoba. Możesz napisać list, tak jak ja, ale uważaj, bo dla mnie to była wpadka. Mam doświadczenie i uważam, że najlepiej poczekać spokojnie i się nie pchać do jego serca.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 19:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zrob to tak: kiedy na jakas wycieczke pojedziecie lub cos takiego to badz smiala i podchodz do niego ,mow mu czesc,dziel sie z nim....moze on zrozumie ze nie warto byc niesmialym i pomysli ze ty go tesz lubisz wiec moze podejdzie..

Villemo
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 20:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z tym nigdy nie widomo. Ale po pierwsze, czy dobrze się znacie? Jeśli tak to nie będzie problemu z tym, żeby pokazać mu do czujesz. Proszę o więcej szegółów.

HEZJOD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Musisz najpierw się przekonać, że mu się podobasz!

Numer Gadu-Gadu
6324199
Anya
Gość
PostWysłany: Wto 26 Sie, 2003 22:39   

albo sprawić że mu się spodobasz. na początek proponuje np. kiedy jesteście w większym gronie i pada "cześć" uśmeichnąć sie do niego ładnie i spojrzeć mu na chwilke w oczy biggrin uśmeich i spojrzenie sądze że są jedyną drogą na takie "niewinne" pokazanie komuś zainteresowania.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu