Nie zgadzam sie! w dzisiejszych czsach podobno mamy rowno uprawnienie skoro tak to w pelni
moim zdaniem zwiazek powinien opierac sie na partnerstwie wiec jesli warto to spytaj sie go chodzenie a nie obarczaj go cala odpowiedzialnoscia... w taki sposob - wybacz - ale masz zadadki na stara panne bo jak od jest zbyt nie smaily??
pomuz szczesciu i...
...powodzenia!
No nie wiem. To będzie wyglądało głupio, jeśli Lilka podejdzie do chłopaka i się spyta: Będziesz ze mną chodzić?
MOJA RADA: Napisz, proszę, czemu podejrzewasz, że mu się podobasz? Jeśli nie możesz się doczekać, póki on stanie się śmielszy, powiedz mu jakoś, że on Ci się podoba. Możesz napisać list, tak jak ja, ale uważaj, bo dla mnie to była wpadka. Mam doświadczenie i uważam, że najlepiej poczekać spokojnie i się nie pchać do jego serca.
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
zrob to tak: kiedy na jakas wycieczke pojedziecie lub cos takiego to badz smiala i podchodz do niego ,mow mu czesc,dziel sie z nim....moze on zrozumie ze nie warto byc niesmialym i pomysli ze ty go tesz lubisz wiec moze podejdzie..
_________________ Haha! Wrucilam! Dzieci.Best mi sie "odnudzilo
Z tym nigdy nie widomo. Ale po pierwsze, czy dobrze się znacie? Jeśli tak to nie będzie problemu z tym, żeby pokazać mu do czujesz. Proszę o więcej szegółów.
_________________ Na każdą kobietę, która robi z mężczyzny durnia, przypada kobieta, która z durnia zrobi mężczyznę.
Musisz najpierw się przekonać, że mu się podobasz!
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
Anya Gość
Wysłany: Wto 26 Sie, 2003 22:39
albo sprawić że mu się spodobasz. na początek proponuje np. kiedy jesteście w większym gronie i pada "cześć" uśmeichnąć sie do niego ładnie i spojrzeć mu na chwilke w oczy uśmeich i spojrzenie sądze że są jedyną drogą na takie "niewinne" pokazanie komuś zainteresowania.