| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Seek and Dread

Co sądzisz o tej grze?
Taka se...
0%
 0%  [ 0 ]
Fajna, po prostu fajna
100%
 100%  [ 1 ]
Po prostu szajs
0%
 0%  [ 0 ]
Bardzo dobra pozycja freeware
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 1
Wszystkich Głosów: 1

Autor Wiadomość
Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 03 Lip, 2005 17:21   Seek and Dread Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, tak, wiem że JEST CS2D ale to zupełnie inna gra. Zacznę od opisu: No więc są dwie drużyny, sił plicyjnych oraz terrorystów. Na początku każdej rundy dostaje sie 1500$ na uzbrojenie. niewykorzystane pieniądze sumują się, a max to 6k$. W sumie uzbrojenie dostępne obu drużynom różni się tylko jednym przedmiotem: podczas gdy terroryści mogą z granatów wybrać granat po za flashbang'iem także zwykły odłamkowy, policjanci w tym zakresie mają do wyboru (po za "błyskdymką") granat gazowy. Ot co. Grafika. Jest to klasyczne 2D z mocną pikselozą, co jednak jest spowodowane rozdzielczością w grze (jest tylko jedna). Postacie niezależnie od aktualnej broni trzymają w rękach tę samą spluwę. Poznac czym kto strzela można tylko po odgłosach i typie prowadzenia ognia. Skoro już przy tym jesteśmy: dźwięk. Na muzykę składa się kilka krótkich, aczkolwiek wpadających w ucho utworów (zapewne) w formacie MIDI. Co do dźwięków nie ma za bardzo co powiedzieć. Są, ot co, nie słyszałem nigdy żadnej broni na "żywo", ale wierzę autorom że odgłosy przynajmniej w 50% przypominają prawdziwe. Są jedynie trzy tryby gry, wszystkie on-line(to nie jest gra dla "modemowców"): Deathmatch, TeamDeathmatch i Last Team Standing. Pierwsze dwa już klasyczne i znane, trzeci różni się od TDM jedynie tym że po śmierci trzeba czekać na nast. rundę a wygrywa drużyna, której, jako ostatniej zostaną jacyś członkowuie zespołu. Po za tym: Grywalność. Nie ukrywam, jest ona spora, w sam raz na kilka popołudni. Po za tym czas przedłuża się dzięki mappack'owi oraz edytorowi, do których linki są tuż obok głównego linku gry. Edytor-krótko i zwięźle: Sporo obiektów do wybrania, spora plansza (jeden ekran) do umieszczania, łatwe i przyjemne w obsłudze. Jak na pozycję freeware jest to gra warta uwagi. Mam nadzieję że was zachęciłem do tej gry. Link z którego można ściągnąć grę (ponadto 3 mirror'y), edytor (dwie wersje: okienko/pełny ekran, pełny ekran) oraz mappack: http://www.seekanddread.de/?PHPSESSID=d4a0cea1f5ea75324aa479516d363733&page=downloads

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu