| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Wargi sromowe
Autor Wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 04 Cze, 2005 10:44   Wargi sromowe Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otóż jak pewnie większość z Was wie, jeżdżę konno. Kiedy zaczynałam jeździć strasznie pchałam się na przedni łęk siodła no i teraz są tego efekty :/. Moje wargi sromowe wyglądaja pchydnie. Jedna to jeszcze jakos wyglada ale druga...Żeby brzydko nie powiedziec, to ona...wyglada jak flak :/ i jest cala fioletowa :/ i taka...bleee :/ ciagnie sie...Czy z tym da sie cos zrobic? Rolling Eyes I czy to odgrywa duza role w seksie...? :/ Tzn chodzi mi o to,czy facet jak to zobaczy nie wrzasnie i nie ucieknie Rolling Eyes Razz Z gory thx za odpowiedzi.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
malutka88 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 04 Cze, 2005 10:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sluchaj jesli chlopak cie kocha to na pewno nie ucieknie a jesli u cieknie to byl palantem!! ale jesli ci to przeszkadza to wubierz sie z tym do lekarza na pewno cos na to poradzi powodzenia
Powrót do góry
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Sob 04 Cze, 2005 11:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi też sie wydaje że chłopakowi to nie powinno przeszkadzać....
Powrót do góry
Crimson Lady Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Sob 04 Cze, 2005 11:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ludu litościwy, trzymaj mnie, bo jak grzmotne o podloge to juz nie wstane... ==;

Numer Gadu-Gadu
2778392
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Cze, 2005 12:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Crimson Lady napisał/a:
ludu litościwy, trzymaj mnie, bo jak grzmotne o podloge to juz nie wstane... ==;

Różni ludzie mają różne problemy...

frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 04 Cze, 2005 12:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka - ale to normalne ze nie jestesmy symetryczni...polowki naszego ciala sie roznia od siebie....tak samo wragi sromowe....zadko sie zdaza aby byly tej samej wielkosci...nie wiem jak z kolorem, ale podejrzewam, ze tez moga sie roznic (rozne ukrwienie bla bla)...jesli w okolicach narzadow plciowych nic cie nie boli to chyba nie ma powodow to obaw...

a co do facetow - naprawde nie sadze, zeby zwracali az taka uwage na symetrycznosc i kolor....
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Cze, 2005 13:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeśli warga znacznie zmieniła swój kształt i jest sina to lepiej wybierz się z tym do lekarza.

Numer Gadu-Gadu
1550297
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Cze, 2005 14:29   

To zalezy, jezeli faktycznie jest taka ohydna, to moze zniechecic faceta.
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Cze, 2005 15:19   

Zajrzyj do "naszych zdjęć". Już wystarczająco go zniechęca.

Mróweczko! Nie martw się! Jak będzie nawalony, to mu to nie będzie przeszkadzać!
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Cze, 2005 23:05   

Jaki mily z Ciebie chlopak.. ;] Laughing
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 05 Cze, 2005 02:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

otwieracz ale nie kazdy robi to z byle kim, byle gdzie i w byle jakim stanie..
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Cze, 2005 08:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cos mi sie wydaje, ze z tą warga sromową nie wszystko jest normalnie.. lepiej wybierz się z tmy do lekarza. bo ejsli wczesniej bylo nromalnie, a teraz nie..?

H. Poświatowska
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Cze, 2005 14:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem...Najwyzej do konca zycia zostane dziewica ;].
Zreszta nie wiem,kto by ze mna chcial... Razz
Nie no dobra...Poszlabym do lekarza...Ale...Co ja mam powiedziec? Jak? A nie da sie samemu czegos zrobic z tyM? Neutral
Nie chce isc...Kiedys powiedziałam mamie o czyms, co wcale az takie zle nie bylo ale lekarze wszczeli alarm :/ . Jak mi robili grantoskopie to uznali,ze cos jest nie tak,bo jakas krew sie pojawila...Tak jasne, na moje to po prostu uszkodzili cos podczas badania...Ale na Boże Narodzenie zostan,tak zostan...
Nie chce tego znowu :/. Nie chce tego calego ciagniecia z lekarzami...Nie da sie tego jakso inaczej zalatwic?

frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Nie 05 Cze, 2005 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jasne mroweczka - bo faceci to zanim sie zaczynaja umawiac z dziewczyna to prosza o opis z dolczonym zdjeciem narzadow plciowych kandydatyki....Wink

co sie tyczy lekarza i domowych sposobow - wiesz domowe sposby to moze pomagaja przy grypie, ale nie sadze zeby sie sprawdzily w przypadku ginekologicznym....a na forum nie ma specjalisty ginekologa, zeby ci dobrze doradzil, poza tym zadne z nas nie wie jak to dokladnie wyglada (i chyba dobrze)..bo moze to byc jakies obtarcie powstale po jezdzie konnej, a moze to byc cos bardziej skomplikowanego...jak sie wybierzesz do lekarza to bedzisz wiedzila na czym stoisz, bo nikt tutaj ci nie wyjasni co to moze byc....ale to twoje zdrowie i twoje samopoczucie - zrobisz co wolisz
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Cze, 2005 16:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tam obtarcie... mogło dojśc np do infekcji, a to już nie jest zabawne. Po paru tygodniach może to przejsc, ale to jest tylko utajenie choroby. Nic samo nie przejdzie. A domowe sposoby.. 'herbatka z cytrynką' raczej nie pomaga

Numer Gadu-Gadu
1550297
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi