Słyszeliscie ich najnowszą piosenke Bouldevard of broken dreams?Co o niej sądzicie?Lubicie ten zespoł?A i jeszcze jedno:jaka oni własciwie grają muze ?
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 24 Sty, 2005 10:52
jeżeli dobrze zespół kojarze to grają coś pod pop-punka. Nie lubię zespołu i piosenki nie słyszałem.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 24 Sty, 2005 20:53
R2 napisał/a:
jeżeli dobrze zespół kojarze to grają coś pod pop-punka. Nie lubię zespołu i piosenki nie słyszałem.
Ja slyszałam określenie kalifornijski punk rock... ale pop punk też. Piosenka jest taka se, nie przepadam za takim stylem muzyki, punka wole polskiego... Lepsza jst od American Idiot to trzeba przyznać
Jak to? Ciągle to w ostatnim czasie puszczali w tv (muzycznych) i w radiu. A co do zespołu to american idiot było spoko ale ogólnie to "zwisa" mi ten zespół.
Ja ich lubię szczególnie American idiot i Boulevevard of broken dreams .
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 23 Lut, 2005 21:06
No więc sałuchałam ostatnio starych utworów Green Daya i niektóre bym nazwała punkiem, w sumie to kiedyś o wiele lepiej grali niż teraz, spaścili się, po za tym czytałam o nich i kiedyś też podobno mieli świetne texty, a teraz takie już normalne...
ja taki ziemniak nie ogladam tv nie slucham radia i beka nie bardzo wiedziałam o co chodzi z tym grren day hehe dobra jestem ale cos za duzo szumu o tym ludzie po szkole biegaja i mowia jaki to green day jest super no to buch emule i moja opinia:
nie bardzo mi sie podoba ten typ muzyki jakies takie bleee jak dla mnie no i to by było na tyle
Juz wiem o ktorych chodzi. Oczywiscie bardzo ich lubie ale slyszalam ich tylko w radio a potem dopiero skaplam sie ze to sa oni. Sa cool. C iesze sie ze niue jestem jednak zacofana jak wczesniej myslalam. A moze jestem???