Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 17:19 Znikają mi posty!!!
Miałam ok.100 postów.Kiedys nawet bylam DYSKUTANTEM więc dlaczego mi znikają posty??Rozumiem że inni sobie nabijają ale nie JA!!!! Dlaczego tak sie dzieje???
_________________ I'm going nowhere...Could be, I'm already there?
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 17:23
No poprostu tematy w których pisałaś zostały skasowane... Tak samo jest u mnie ciągle pisze pisze i pisze a licznik (ble...) nienabija postów (niezalezy mi ale to jest spostrzeżenie...)
ja pier**** czy wy wszyscy powariowaliscie????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
dlaczego raz na tydzien ktos musi zalozyc nowy temat, ze mu zniknelo pare postow?????
no wlasnie widac, jak bardzo nie nie lubisz nabijac swoich postow, skoro o 8 durnych postow, ktore ci zniknelo martwisz sie, jakby cie z pieniedzy okradli.
no a teraz przepraszam wszystkich urazonych, ale ponioslo mnie troche, bo juz mam tego dosyc :///
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
No wiem, ale jak ja mam mieć więcej gwiazdek skoro moje posty są USUWANE???
Jak nie będziesz brać udziału w offtopach i pisać bezsensownych postów to posty nie będą Ci ubywać.
Nieraz ToJa się denerwuje i temat, który był naprzykład o popdaskach a zrobił się nagle o pomidorach z tekstami typu "uhuhuy =]" kasuje cały,zamiast poszczególne posty.
Poza tym miałaś 100, masz niewiele mniej. Niedużo Ci ubyło,nie panikuj dziewczyno
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 18:18
Wlasnie dowiedzialem sie,ze moj post zostal usuniety.Mod zamknal i wyczyscil caly temat.Co ja zrobie? Podetne sobie zyly
To byl sarkazm.Wkurzaja mnie nabijacze postow,i jeszcze raz to powtorze,jestem za wywaleniem licznika.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 18:51
a ja nie wierze w istnienie czegos takiego jak nabijanie ...wszystkie tematy są stymulatorami jedynie do rozmowy...i kto jak gada świadczy jedynie i tej osobie !
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 18:59
Jest w tym sporo racji,ale dla niektorych nie jest wazne co pisza,wazne ILE.
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 19:16
Licznik powinien być, do nabijania bardziej zachęcają rangi, gwiazdki itp.
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 19:18
Tez fakt,rangi to tez moim zdaniem glupota.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 11:26
Otwieracz napisał/a:
Licznik powinien być, do nabijania bardziej zachęcają rangi, gwiazdki itp.
O mam wszystkie gwiazdki LOL padnijcie na kolana przed masterem =/... Cornelia coraz bardziej mnie denerwujesz... Wiesz jak chcesz to załóż temat z pytaniem i sama sobie odpowiadaj przybedzie Ci gwiazdek
Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 11:28
Wywalcie rangi,moze bedzie mniej takich,ekhem "okazow" jak Cornelia...