No bo tak. Jest taki fajny chłopak w szkole i on mi sie podoba. I mysle że ja mu sie tez podobam bo jak mamy naprzeciwko siebie lekcje to na przerwch kiedy ja czsami spojże na niego to ona na mnie sie patrzy. Tylko nie wiem jak zrobić żeby sie z nim zapoznać albo coś. Pliss napiszcie.
Ale to nie jest tak. Jak ja się na niego poatrze przypadkiem to on sie patrzy na mnie ale nie od tego momentu kiedy ja sie na niego poptrze. Tylko juz od iluś sekund i wogóle ..
Kiedys miałam ten sam problem..
Załatw sobie jego gg albo cuś.. chciaż prawda jest taka ,że chłopak powinnien sam zagadać..(takie sa wymogi;))
Chciaż wiesz.. sama też możesz .. jak chcesz..
Jeszcze wliczmy do tego twój wiek.. ja twojego nie znam, ale jest to tak:
od 8 do 10 lat: Możesz sama podejść.
od 11 do 13 lat: Jeżeli będzie widział ,że i on ci sie podoba powinien podejśc.. a jeżeli nie podejdzie.. spróbuj sama..
od 14 do 16 lat: To już on musi podejśc..(niekoniecznie)
od 17 do ... tak dalej.. : MUSI!!
od 11 do 13 lat: Jeżeli będzie widział ,że i on ci sie podoba powinien podejśc.. a jeżeli nie podejdzie.. spróbuj sama..
zapewniam ze tak nie jest,mam 2 dowody,ale nie zdradze szczegółów.
Jak bedziecie blisko siebie to powiedz np. hej jestem ilona mam teraz chemie brrr nienawidze tego...a ty jak masz na imie?
ps. to ze sie patrzy niekoniecznie cos oznacza.
ps2.napisz wiecej cos o nim: z ktorej jest klasy,a z ktorej ty, jaki ma charakter,albo na jakiego wyglada [no wiesz obserwuj go na przerwach a to ci moze pomoc ]
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 20:43
to ze na ciebie patrzy nie musi znaczyc od razu ze mu sie podobasz.. ale jezeli chodzicie do jednej szkoly pewnie macie jakis wspolnych znajomych to popros zeby cie z nim poznali i sie dowies
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Nie 19 Cze, 2005 15:50
Brygyt napisał/a:
Kiedys miałam ten sam problem..
Załatw sobie jego gg albo cuś.. chciaż prawda jest taka ,że chłopak powinnien sam zagadać..(takie sa wymogi;))
Chciaż wiesz.. sama też możesz .. jak chcesz..
Tak to trza odbierać;///
Nie jest nie jest nie jest !! = =
I wcale nie musi podejsc ... a co to dziewczyna podjesc nie moze ? bo co ?
moze poprostu sie gapi na ciebie tyle ile na inne dziewczyny:P to nie musi znaczyc, ze mu sie podobasz.
jesli juz chcesz tyo mzoesz podejsc , wykorzystac jakąś sytuacje.. to nie taie trudne:D
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska