Tak sie zastanawiam,czy ten dozwolony rozmiar nie powinien byc na odwrot.chyba pownno byc 60 pikseli WYSOKOSCI i 200 SZEROKOSCI.Bo to,co jest teraz,dopiero niemilosiernie wydluza forum.A tak poza tym,to uwazam,ze ToJa przesadzila z tymi ograniczeniami,i rozmiar obrazka jest wrecz smiesznie maly.Rozumiem,ze wielkie obrazki moga wkurzac i wydluzac czas ladowania sie forum,ale bez przesady w druga strone,prosze szanownej Pani admin.
no tak ale jak widzisz na forum jest duzo uzytkownikow, kazdy chce miec ava, podpis, wiele postow itd, a server niestety tez ma jakies ograniczenia..
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 22:44
Czlowieku,miej litosc.Czytaj dokladnie co pisze.Przeczytaj jeszcze raz moj post.Albo wiesz co,pomoge Ci.Rozmiary obrazka sa "troche" odwrocone,i to niemilosiernie wydluza forum.100 razy lepiej bylo by zrobic na odwrot,sygnatury "lezace".Zrob sobie dla przykladu obrazek w paincie o wymiarach 60x200.Dluuuuugie to i chude.nie sadzicie,ze na odwrot byloby o wiele lepiej?
EDIT:ale mimo wszystko,te ograniczenia to przesada.Przeciez nie wymagam mozliwosci wstawiania obrazkow o rozdzielczosci 1000x1000.Bylbym za TROCHE wiekszymi sygnaturami.Blagam,czytajcie dokladnie co pisze,co by oszczedzic sobie pozniej takich bezsensownych sporow.Dziekuje ze uwage.
A tak poza tym,to uwazam,ze ToJa przesadzila z tymi ograniczeniami,i rozmiar obrazka jest wrecz smiesznie maly
ty czytaj uwazniej.. to co napisalam dotyczylo tego, wiec czego ja nie doczytalam niby dokladnie? napisales ze przesadzila z ograniczeniami no to ci pisze ze ona tez ma ograniczenia..
porozmawiaj z ToJa moze cos bedzie mogla zmienic..
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 10:39
Wiem dobrze,ze ma swoje ograniczenia.Ale w miare mozliwosci mozna by troche ten rozmiar zwiekszyc.Przeciez nie musi tego robic,nie musi nawet liczyc sie z moim zdaniem,w koncu ma swoj wlasny rozum.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 11:27
ja miałam obrazek i niemoge teraz mieć:/ a duży niebył bo był o wiele wiele mniejszy niz podpisy modów:/
To jak już tak bardzo ci na tym zależy to zgłoś to ToJi...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:39
W sumie to taki jest obrazek, bo dużo osób poprostu robi sobie obrazek z tekstem czyli zeby było łatwiej dac cytat i mniejszą czcionką... mi tak na obrazkach aż tak bardzo nie zależy, ale róbta co chceta
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 12:51
A po co wogle obrazkiw podpisach (jesli o nie chodzi)... avy wam nie wystarczają ?
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 13:24 Re: Sprawa rozmiaru obrazka w podpisie
Christine fan napisał/a:
Tak sie zastanawiam,czy ten dozwolony rozmiar nie powinien byc na odwrot.chyba pownno byc 60 pikseli WYSOKOSCI i 200 SZEROKOSCI.Bo to,co jest teraz,dopiero niemilosiernie wydluza forum.A tak poza tym,to uwazam,ze ToJa przesadzila z tymi ograniczeniami,i rozmiar obrazka jest wrecz smiesznie maly.Rozumiem,ze wielkie obrazki moga wkurzac i wydluzac czas ladowania sie forum,ale bez przesady w druga strone,prosze szanownej Pani admin.
Masz rację. Powinno być odwrotnie.
A co do wolniejszego ładowania. Nie o to mi chodziło. Podpisy wyglądały paskudnie. Post 2-3 linijki a podpis na pół strony, bo obrazek jak transparent (zresztą tekst też). Te ograniczenia to nie koniec. Napisałam, że jeśli moderatorzy nie wezmą się za te tasiemce to zablokuję podpisy. Nie jestem w stanie wycinać każdemu podpisu.
Nie uważasz, że obrazek jaki ma Ant0n jest wystarczający? To na nim się wzorowałam ustalając wielkość.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 13:25
A na ile linijek okreslasz tasiemcowy podpis moda?
A właśnie dopisałam w ogłoszeniu
Taki jak Twój zupełnie wystarczy. Bez sensu cytować pół strony tekstu czy kilka zwrotek wierszy
To naprawdę przeszkadza w czytaniu postów.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc