Własnie na forum "Testy" powstal taki topic ale uznalam,ze tutaj wiecej osob wchodzi.
Dlaczego np. Wierzba ma ponad 200 postow mniej, a Nikita 100 wiecej? Chyba kazdemu odjęło lub dodalo? Czemu w dziale Zabawy posty sa naliczane? Co sie dzieje?
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 10:33
No ja powiem szczerze.... Mi chyba dodało 100 postów bo miałam 500 ileśtam i niby dużo pisałam ale nie tyle żeby nastepnego dnia być już koło 700 posta :/ W zabawach posty nie są naliczane :/
Wrzucałam poprawki forum. Niektóre ustawienia wyczyściło. Tak było z naliczaniem postów. Odhaczyło wszystkie fora i doskoczyły niezliczone posty
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 11:03
No i teraz jest dobrze
Mam 590 postów i jest spooko
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 11:10
ehehe...
a tak się zastanawiam, co będzie z licznikiem po ankiecie... ale okej, nie robię tutaj off-topa
Jeśli pisałeś dzisiaj to na pewno jest OK. Zmieniłam żeby nie zliczało postów w Testach, Zabawach i chyba coś tam jeszcze
---
A mi znowu odjęło ^^ A pisałam dzisiaj posty...Łącznie gdzies juz 300 postów mam mniej A włąsnie widzę, ze chyba każdemu znowu odjęło...
edit: przed pisaniem tego posta patrzylam na licnzik-mialam 2053 a teraz mam 2033
ale jaja ^^
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 12:10
No właśnie mi też odcina ToJa wywal licznik bo same kłopoty sie dzieją
Nie odcina tylko zaczyna pokazywać jak trzeba Pisałam, że odhaczyło fora i wszystkie posty zostały doliczone (Zabawy, Testy, itd) Baza nie była synchronizowana. Teraz odejmuje te posty, które nie powinny być naliczane. Poza tym kasuję niektóre tematy. Jeśli ktoś pisał w nim posty, to też mu licznik się zmniejsza. W końcu skoro nawet niektórzy modaratorzy robią offy na kilka stron, to ktoś musi sprzątmąć. Na pewno nie będę siedzieć i kasować po jednym poście, więc ciacham cały temat.
---
mówisz odhaczyło
a podczas tego jak były 'odhaczone'
miałąm niby 200 postów mniej niż miałąm wcześniej a wchodząc w swój profil i dając 'pokaz wszystkie posty danego uzytkownika' zamiast 2600 które miałam na liczniku wyskakiwało mi 2997 chyba, wiec cuś się jeszcze pokićkało
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Mój już ustał.
Ale Twój Wierzba chyba jeszcze cały czas wariuje.
A ja myślałam,ze to na takiej zasadzie, że jak napisze posta to mi odejmuje 20 z licznika ^^ Fajnie by było
Ja jak usuwam posty z Trudnych Pytań jak sie zrobi offtop to po prostu wydzielam "offtopicowe" posty,robie z nich temat a potem ten temat usuwam.
I ostatnio coraz czesciej to robie na TP...Bo coraz wiecej offtopow jest.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 14:07
panienka_wierzba napisał/a:
moj sie albo zdaje albo dalej wariuje
Moze pokazuje twoje posty, które znalazły się w tematach, któe są w forach na których nie nalicza?