Wysłany: Sob 09 Kwi, 2005 15:42 Moze to glupie pytanie ale...Zmieniony temat na Jaka kawe...
Moze to glupie ale czy mozna uzaleznic sie np. od picia Cappucino??? Niewiem co mi sie stalo ale dzisiaj pije jush 3 cappucino. Strasznie boli mnie glowa ale jak znam zycie zaraz bedzie nastepna szklanka.W poniedzialek cos mnie naslalo zeby zrobic se cappucino. Zrobilam se i wypilam. Potem jush pilam caly tydzien i od wczoraj straszliwie boli mnie glowa.
Jaka kawe lubicie najbardziej??? Ja najbardziej lubie cappucino, kawe mrozona i normalna tesh jest spox. Natomiast nienawidze zbozowej takiej jak INKA!!!
Ostatnio zmieniony przez Miracle dnia Sob 09 Kwi, 2005 18:53, w całości zmieniany 2 razy
Pewnie ze mozna. Uzaleznic sie mozna od prawie wszystkiego Kiedys tez caly czas pilem capuccino ale w koncu przestalem:) Trzeba miec silna wole a bol glowy przetrzymac.
skoro nie znosisz inki, to chyba nic ci nie pozostaje, jak powiedziec rodzicom, aby nie kupywali wiecej kawy, bo ciebie strasznie ciagnie do niej. Ja tak zawsze robie, jak zbyt duzo zaczynam sie objdac slodyczami, i po jakims czasie poniziej w ogole o nich nie mysle.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 09 Kwi, 2005 17:38
jak tak na was patrze to już wiem że uczulenie na kofeinę było dla mnie zbawieniem
ile problemów mam mniej:)
Miracle zrobiłaś mi takiego smaka na cappucinno że chyba (jak znajde kase) to se pójde i kupie!! A jaki najbardziej lunisz smak?? Bo ja śmietankowy albo waniliowy.
Ja lubie kawe Ale Kawa zbożowa jest poprostu przepuszna jeszcze tak kilkadziesiat mililitrow mleka i 3 lyzki cukru Mniam Wiem ze troche przesadzam z cukrem ale moze sie zdarzyc ze nawet wsypie 5 lyzek
zapewniam was że od kawy można sie uzaleznić
i ja niestety jestem tego najlepszym przykładem
pije co dziennie 1litr-1,5 litra kawy
bez niej już nie funkcjonuje prawidlowo
...niestety
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 09 Kwi, 2005 18:27
Miracle napisał/a:
Fuuuj!!! Nie znosze kawy zbozowej a przedewszystkim INKI!!!
ha to wlasnie inke powinnas wpieprzac a nie jakas capupucośtam
mozna sie uzaleznic,ale ci przejdzie
ja sie zażeralam codziennie salami
przeszło po 2 tyg