licencjacką...
ta z twórczości literackiej dzieci
fajny temat, ale lenia mam jak nic
a po nocach to zawsze siedzę... w dzień nie potrafię się skupić, bo tu za duży ruch w akademiku. Co chwile ktoś czegoś chce... Ale nie powiem fajnie jest
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
w sumie to wyniki testow nie zmienia moich planow.. no ale wiadomo rodzice.. obiecalam ze bede miec wiecej pkt niz na probnym... a ja w przyszlosci zamiast za maminym jedzeniem bede chyba tesknic za mrozonkami przez nia przygotowanymi.. ;p
hehe
mrożonki i słoiki to się bierze całymi siatami na zapas
a później cię złość zżera jak ktoś z lodówki na piętrze ukradnie i nie masz ani żarcia ani kasy...
jeszcze dobrze jak cie ludzie poratują
a o testy się nie bój. Wystarczy troche samozaparcia ik ilka dni w książkach
możesz mi krótko powiedzieć jak wyglądają te testy?
Bo ja się słabo orientuję, musze przyznać
Jak to później wygląda z gimnazjami? na jakiej zasadzie przyjmują? kolejność zgłoszeń czy konkurs świadectw? a może jeszcze inaczej?
toczy, toczy się los...
przyjmuja.. osoby z rejonu, a potem jak sa miejsca to wg swiadectw.. jak wyglada.. to pewnie juz slyszalas opinie.. wolalabym zostac te 8 lat w podstawowce niz isc do gim.. a testy.. sa humanistyczne i matematyczno przyrodnicze.. troszke zadan otwartych, troszke zamknietych.. ale to chyba w tym roku jakies lipne te probne nam dali, bo jak se zrobilam z poprzedniego roku mialam wiecej pkt.. ;p
kurcze
to jest właśnie to, że w szkolnictwie nie ma obiektywnego oceniania.
nigdzie
ale trzeba to jakoś rozwiązać
ale dzięki tym testom chyba łatwiej wam będzie potem
To tez jest troche mobilizujące
Ja pamiętam że aż do samej matury nic się nie uczyłam, nigdy nie miałam nic zadane (chociaż oczywiście miałam) Gdybym się wcześniej troche pouczyła, to lepiej bym pamiętala podstawowe rzeczy np. literaturę
teraz chętne ibym sięgnęła do lektur szkolnych ale nie mam na to czasu
toczy, toczy się los...
w sumie to te testy maja sie przydac do liceum .. a ja ide do prywatnego wiec i tak sie wynik liczyc nie bedzie.. a z tym ze nic nie jest zadane.. z kads to znam kiedys sie trzeba bedzie za to wziac.. ale to nie ma czasu, to checi ;p