No tego ... patrze dzis rano ... na nodze jednej ... pod samym kolanem ale ... nie z przodu tylkoz tyłu dwie niezbyt duze kreski - - ... czerwone takie
Rzekomo sa to rozstepy moja mama tak uważa ... ale zastanawiam sie od czego ... w sumie ostatnio duzo na rolkach jezdzilam ... duzo biegalam i na rowerze tez duzo jezdzilam = = ... napewno nie przytulam ... wrecz przeciwnie = =
Czy to sa rozstepy ? i co mozna z nimi zrobic ? = =
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 15:13
Myślę, ze nie są to rozstepy. Kiedy ma sie duzo ruchu czesto cos takego sie robi. np. jesli jezdzilas na rowerze to zginalas kolana i wtedy mogly powstac te kreski. Poczekaj troche, powinny niedługo zejść.
Ha wlasnie sie dowiedzialam ze ... czesto robia sie w okresie dojrzewania z powodu braku cynku <loL> nic dziwnego malo ryb jem jutro po kielki do sklepu <rotfl>
A i co do ceny tez ciekawa jestem
Jak macie jakies rady jeszcze to mowic mowic
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 17:15
panienka_wierzba napisał/a:
Stokrotka napisał/a:
Nie wem czy to są rozstepy ale polecam maść CEPAN do blizn i rozstępów, mi ona pomaga bo rostępów mam od cholery :/
łer i po ile można takie cudo kupić?
Dokładnie nie wiem, muszę się spytać mamy, a chwilowo jej w domku nie ma, ale raczej niedrogo. Dowiem sie i napisze wieczorkiem.
A Cynk jest w mleku rybach ... mieczkach morskich
pozatym w miesie ... produktach pełnoziarnistych ... roslinch straczkowych ... warzywach korzeniowych ... czosnku i w kiełkach
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 19:11
No w wieku dojrzewania się robią. Może za szybko urosłaś, schudłaś... Mojej koleżance zrobiły się, jak gwałtownie schudła, mi jak urosłam (z 155 na 172 w niecałe 2 miesiące)... Dobre są krtemy speszal na rostępy, ale te na cellulit też je redukują... Chociaż tak do końca nie wiadomo, czy to rostępy. Najlepiej poobserwuj je i zobacz, czy nie schodzą z czasem.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 19:28
Moja mama niestety nie pamięta ile ta maść kosztuje, ale w granicach 10 zł
Niezaszkodzi zajść do apteki i spytać
Maść można kupić bez recepty oczywście