| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Wzrost
Autor Wiadomość
AloneMoon Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 19:58   Wzrost Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja przyjaciolka chetnie by chciala byc modelka.
Ona ma 13lat a wzrost 164cm ,lecz zeby mogla zostac modelka musi miec 173 cm wzrostu.
Do kiedy sie rosnie,i czy to jeszcze mozliwe zeby urosla az do tego wzrostu?

Numer Gadu-Gadu
2064691
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeżeli nie dostała jeszcze miesiączki to może jkanajbardziej urosnąć do tego wzrostu! ja mam 177cm
pamietaj, że wzrost Twojej koleżanki kończy sie kiedy jest wyższa od mamy i niższa od taty Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
AloneMoon Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 20:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to znaczy ze ju nie urosnie?Ona juz od dawna ma miesiaczke i jest wyzsza od jej mamy.

Numer Gadu-Gadu
2064691
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 21:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie, już raczej nie urośnie, może urosnąć max 8 cm
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 22:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oczywiście ze moze jeszcze urosnac. Jak na 13-latke to jest juz BARDZO wysoka wiec mozliwe ze bedzie miala nawet 180 cm albo wiecej. U dziewczyn okres wzrostu trwa do 18 roku zycia albo dluzej, a nie do miesiaczki! Trzeba tez spojrzec na jej rodzicow i dziadkow. Jesli sa wysocy to ona zapewne tez bedzie.

A jesli chodzi o modelke to nie kazda musi miec 173cm wzrostu. Zdarzaja sie nizsze ale wtedy zakladaja butu na wyzszym obcasie Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6476170
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 22:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<zonk i spada z krzesła> Rośnie się do pierwszej miesiączki <tarza się po ziemi> Nie no, dobre, dobre, trzeba to złotymi zgłoskami gdzieś zapisać : ) Mogłabyś uważać na biologii : )

Dziewczyny rosną do 18-roku życia, urośnie jeszcze i to wiele wiele centymetrów. Nie musi się niczym, ale to niczym przejmować.

<ciągle się śmieje>
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 03:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
<zonk i spada z krzesła> Rośnie się do pierwszej miesiączki <tarza się po ziemi> Nie no, dobre, dobre, trzeba to złotymi zgłoskami gdzieś zapisać : ) Mogłabyś uważać na biologii : )

Dziewczyny rosną do 18-roku życia, urośnie jeszcze i to wiele wiele centymetrów. Nie musi się niczym, ale to niczym przejmować.

<ciągle się śmieje>

Śmiej się z własnej głupoty. Większość dziewczyn ROŚNIE do 1 miesiączki i to już daaaaaaaawno stwierdzony fakt.
<śmieje się jeszcze bardziej>
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 08:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere - Hohoho, kolejna mądra - do 18-roku życia. Misiączka w wieku 11 lat i się nie rośnie <spogląda na 11-latki i ich wzrost), uwaga bo spadnę z krzesła.
Powrót do góry
DarkAngel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 08:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To zależy od wielu czynników. Każda dziewczyna rozwija się przecież inaczej...
Książkowo to fakt, że rośnie się do 18 roku życia, ale w dzisiejszych czasach gdzie coraz młodsze dziewczyny dojrzewają coraz to szybciej więc nie można wykluczyć, że ta twoja koleżanka może urosnąć jeszcze tylko z jakieś 2-3cm. Zależy też czy ma wysokich rodziców, ale jeśli piszesz, że przerosła już mamę to chyba nie są zbyt wysocy. Chyba, że ma wysokiego tatę (ja mam 174cm, moja mama 164, a tata 187cm). Zależy to też od genów itd.
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 13:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Tremere - Hohoho, kolejna mądra - do 18-roku życia. Misiączka w wieku 11 lat i się nie rośnie <spogląda na 11-latki i ich wzrost), uwaga bo spadnę z krzesła.

Hohoho, ot ekspert. A twoja mądra główka była w stanie pojąć, ŻE WIĘKSZOŚĆ? A już nie wspomnę, że po 1 miesiączce rośnie się MINIMALNIE.
Taaa, rośnie się do 18 roku życia, tyle że ja od 4 lat mam 169.

Bzdury klepiesz.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 15:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere - Miło mi, ekspert zajączek do usług - dziewczyny rosną do 18 roku życia - O ile, to prywatna sprawa każdej z nich - Zależy jak wysocy są jej rodzice, jak wysoka jest już sama ona, oraz od genów.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 15:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny napewno rosna do 18 roku zycia. Tyle tylko, ze niektore z nich po miesiaczce nie rosna prawie wcale a inne wrecz przeciwnie moga urosnac nawet 10cm albo wiecej. To jest zalezne od genow i nikt nie wie jaka wysoka bedzie twoja kolezanka.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6476170
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 15:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To już 7 raz, gdzie napisane jest ze dziewczyna rosnie do 18 roku zycia ;p
Jak rodzice są niscy to duze prawdopodobienstwo ze dziecko tez takie bedzie. A jak wysocy no to wiadomo.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 16:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opetana- nie wiem czy to jest gdzies napisane, ale tak jest. A skad wiem? Bo mialam miec taka malutka operacje plastyczna ale lekarz powiedzial ze lepiej jak poczekam az bede miala 19 lat bo do 18 bede jeszcze rosła
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6476170
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 17:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie mówie, że tak nie jest.Jak sie dojrzewa to sie rośnie.

Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu