| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak zerwać?
Autor Wiadomość
ZROZPACZONA
Gość
PostWysłany: Pon 05 Maj, 2003 15:08   Jak zerwać?

Może pomyślicie, że jestem dziwna, albo coś w tym rodzaju... ale taka juz jestem... jestem dsc ladna dziewczyna (tzn. sama tego nie widze ale duzo chlopcow mi to powiedzialo) jak jakis mi sie podoba to do tego czasu az go zdobede! jednak po tygodniu, dwuch ewentualnie trzech zaczyna mi sie nudzic i podobac kto inny! wsumie moze nie byloby problemu ale obecniechodze z chlopakiem a zakochalam sie w kims innym (pierwszy raz od pierwszsego wrazenia) moje kumpelki mowia ze mam u niego szanse ale nie wiem jak zerwac z moim chlopakiem, ktorego b. lubie ale w tej chwili jak kumpla jak mu powiem prawde ze podoba mi sie ktos inny obawiam sie ze moze mu on cos zrobic poniewaz moj chlopak jest we mnie zakochany i wszyscy jego kumple mi to mowia
Przejdź na dół
ZROZPACZONA
Gość
PostWysłany: Pon 05 Maj, 2003 15:22   

POMÓŻCIE!!!
Powrót do góry
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 05 Maj, 2003 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja na szczęście niemam takiego problemu jak ty. Podoba mi się już z rok pewien chłopak. Jak musiałam zerwać z moim byłym to powiedziałam poprostu: ,, Słuchaj Radek. Coś mi się wydaje ze niepasujemy do siebie. Poprostu już mi się niepodobasz i lepiej będzie jak zostaniemy kumplami a nie parą"
Radek był nawet wyrozumiały na poczatku, ale podtem mi dogryzał i nawet niejesteśmy kumplami. Radze ci zebyś wprost powiedziała, że podoba ci się inny i tyle. Wink

Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 10 Maj, 2003 10:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I co zerwałaś już z nim??

Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 17 Maj, 2003 13:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm...Trudna sprawa. Zastanów sie co jest dla Ciebie wazniejsze przyjazn tego chlopaka czy milosc do innego...Moim zdaniem powinnas szczerze porozmawiac z swoim chlopakiem.Jesli naprawde cie kocha to zrozumie to i bedzie chcial, zeby bylo Ci jak najlepiej wiec najprawdopodobniej usunie sie na pewien czas z Twojego zycia. Sadze, ze tylko szczera rozmowa z nim jest rozwiazaniem twojego problemu...
Idz za glosem serca, a ono wskaze Ci wlasciwa droge!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 28 Maj, 2003 20:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jajo powiedzialo wszystko co mozna
Smile pewnie nie wiesz o kogo chodzi ale...terasa wie!

Numer Gadu-Gadu
7399523
Odpowiedz do tematu