| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
co o tym myśleć
Autor Wiadomość
Louli Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 21 Mar, 2005 12:35   co o tym myśleć Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W szkole czasami mówił mi cześć , a jeśli nie to dla tego ze sie wstydził. Ostatnio gadałam z nim na gg u mojej kolezanki w katalogu nic nie podołam , ale napisałam że to ja i wtedy zaczał pisać że nie ma czasu i przeklinać. Mi bardzo na nim zależy i niewiem co mam zrobić. Na dodatek zablokował mnie, ale od innej dziewczyny dowiedziałam sie że wszystkich tak blokuje. Nie wiem co zrobić żeby nie wyszło że mu sie narzucam. Poradźcie co zrobic. Aha no i on jest b. dobrym kolega mojego kuzyna
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 21 Mar, 2005 15:52   Re: co o tym myśleć Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Louli napisał/a:
W szkole czasami mówił mi cześć , a jeśli nie to dla tego ze sie wstydził. Ostatnio gadałam z nim na gg u mojej kolezanki w katalogu nic nie podołam , ale napisałam że to ja i wtedy zaczał pisać że nie ma czasu i przeklinać. Mi bardzo na nim zależy i niewiem co mam zrobić. Na dodatek zablokował mnie, ale od innej dziewczyny dowiedziałam sie że wszystkich tak blokuje. Nie wiem co zrobić żeby nie wyszło że mu sie narzucam. Poradźcie co zrobic. Aha no i on jest b. dobrym kolega mojego kuzyna

Troche chaotyczny post Razz ale odpisze Razz

Ash nie wiem ile masz lat - -") i jak mam traktowąc jego zachowanie no ale nic Razz

Tak wiec czasami mowi co Cześć ... a czasami nie bo sie wstydzi
no cóż tak wlasnie bywa Razz ... ale moze jest tak ze czasami nie mowi ci czesc bo nei chce ? ot tak ? ...

A wtedy moze faktycznie nie mial czasu a ty sie narzucałaś ? ... a może coś sie stało ?
CO tak bez powodu zaczął przeklinać na tym GyGy ?

Blokuje wszystkich ? a wiesz moze czemu ?

Żeby nie wyszło ze sie narzucasz ... to najlepiej ... sie nie narzucaj :> oj musisz miec wyczucie sytuacji Razz czy warto teraz rozmawiac czy moze lepiej nie etc etc

A co do kuzyna to moze byc bardzo pomocny ... np ... zaprosić was oboje :p nie mowiąc temu chlopakowi o tym biggrin czy cos w tym stylu ... moze CI tez pomoc zagaić rozmowe tzn powiedziec Ci czym ten chlopak sie interesuje Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 21 Mar, 2005 16:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To tak :zdobądź jego e-mail

zaproponuj wypad np. pierwszy raz z kuzynem i kumpelą do kawiarni!

Następny raz sam na sam...

Gadajcie na przerwach!

Nie narzucaj mu sie!

Jak wychodzisz ze szkoły ze znająmą poczekajcie na niego i wyjdźcie razem!

Numer Gadu-Gadu
7060479
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 21 Mar, 2005 17:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chodzi z Tobą do klasy czy jak czy jest tylko kolegą Twojego kuzyna? A wypadu jeszcze teraz nie proponuj raczej. Gadajcie ze sobą dużo.

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 21 Mar, 2005 17:27   

jak możecie nie wiedzieć? prawdziwe przyjaciułki Mii by wiedziały!!!
:/

dobra eee teges nie widzisz że cie zablokował że mówi ci cześć nie zawsze przez grzeczność? nie chce z tobą gadać ale mimo wszystko bardzo mu sie podobasz masz zapewne u niego duże szanse
Powrót do góry
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 22 Mar, 2005 13:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

yyy...nie za bardzo wiem co o tym myslec:] no sorry ale z tego co piszesz wynika ze on nie kce z toba gadac:] skoro jesli dowiedzxial sie ze to ty stwierdzil ze nei ma czasu i cie zablokowal;] a mowi sie czesc czasem przypadkowym osoba:] wiec nie wiem...za duzo o nim nie napisalas:] mozhe poprostu pogadaj z kims o nim a mozhe ma koma i zaczniesz z nim sms-owac ale jesli nie bedzie kcial to lepiej skoncz te znajomosc bo to chyba sensu miec nie bedzie:]

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
zygusia Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 09:14   Daj sobie spokój Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Love Love Love On widocznie jeszcze niedojrzał. Daj sobie spokój nim złamie ci serce!!!! Embarassed
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
malina160 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 27 Mar, 2005 21:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeśli ci na nim zależy to przeczytaj moją odpowiedź na temat ja go kocham a on mie nie zna możesz spróbować
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9142528
paulinka-blondynka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 22:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Możesz sie go zapytać dlaczego wszystkich blokuje,albo dlaczego ciebie zablokował...
Dlaczego zaczął przeklinać....
Rozmowa wiele zdziała....
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1945616
maadzia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 03 Kwi, 2005 15:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

rozmowa jest w tej sytuacji najlepszym lekarstwem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6317494
Odpowiedz do tematu