W szkole czasami mówił mi cześć , a jeśli nie to dla tego ze sie wstydził. Ostatnio gadałam z nim na gg u mojej kolezanki w katalogu nic nie podołam , ale napisałam że to ja i wtedy zaczał pisać że nie ma czasu i przeklinać. Mi bardzo na nim zależy i niewiem co mam zrobić. Na dodatek zablokował mnie, ale od innej dziewczyny dowiedziałam sie że wszystkich tak blokuje. Nie wiem co zrobić żeby nie wyszło że mu sie narzucam. Poradźcie co zrobic. Aha no i on jest b. dobrym kolega mojego kuzyna
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 15:52 Re: co o tym myśleć
Louli napisał/a:
W szkole czasami mówił mi cześć , a jeśli nie to dla tego ze sie wstydził. Ostatnio gadałam z nim na gg u mojej kolezanki w katalogu nic nie podołam , ale napisałam że to ja i wtedy zaczał pisać że nie ma czasu i przeklinać. Mi bardzo na nim zależy i niewiem co mam zrobić. Na dodatek zablokował mnie, ale od innej dziewczyny dowiedziałam sie że wszystkich tak blokuje. Nie wiem co zrobić żeby nie wyszło że mu sie narzucam. Poradźcie co zrobic. Aha no i on jest b. dobrym kolega mojego kuzyna
Troche chaotyczny post ale odpisze
Ash nie wiem ile masz lat - -") i jak mam traktowąc jego zachowanie no ale nic
Tak wiec czasami mowi co Cześć ... a czasami nie bo sie wstydzi
no cóż tak wlasnie bywa ... ale moze jest tak ze czasami nie mowi ci czesc bo nei chce ? ot tak ? ...
A wtedy moze faktycznie nie mial czasu a ty sie narzucałaś ? ... a może coś sie stało ?
CO tak bez powodu zaczął przeklinać na tym GyGy ?
Blokuje wszystkich ? a wiesz moze czemu ?
Żeby nie wyszło ze sie narzucasz ... to najlepiej ... sie nie narzucaj :> oj musisz miec wyczucie sytuacji czy warto teraz rozmawiac czy moze lepiej nie etc etc
A co do kuzyna to moze byc bardzo pomocny ... np ... zaprosić was oboje :p nie mowiąc temu chlopakowi o tym czy cos w tym stylu ... moze CI tez pomoc zagaić rozmowe tzn powiedziec Ci czym ten chlopak sie interesuje
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 17:18
Chodzi z Tobą do klasy czy jak czy jest tylko kolegą Twojego kuzyna? A wypadu jeszcze teraz nie proponuj raczej. Gadajcie ze sobą dużo.
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 17:27
jak możecie nie wiedzieć? prawdziwe przyjaciułki Mii by wiedziały!!!
:/
dobra eee teges nie widzisz że cie zablokował że mówi ci cześć nie zawsze przez grzeczność? nie chce z tobą gadać ale mimo wszystko bardzo mu sie podobasz masz zapewne u niego duże szanse
yyy...nie za bardzo wiem co o tym myslec:] no sorry ale z tego co piszesz wynika ze on nie kce z toba gadac:] skoro jesli dowiedzxial sie ze to ty stwierdzil ze nei ma czasu i cie zablokowal;] a mowi sie czesc czasem przypadkowym osoba:] wiec nie wiem...za duzo o nim nie napisalas:] mozhe poprostu pogadaj z kims o nim a mozhe ma koma i zaczniesz z nim sms-owac ale jesli nie bedzie kcial to lepiej skoncz te znajomosc bo to chyba sensu miec nie bedzie:]
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]