| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Moja Miłości : (
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 13 Cze, 2003 20:26   Moja Miłości : ( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ponad rok temu byłam wraz z moją najlepsza przyjaciółka na wycieczke szkolnej wraz z osobami które były od nas o rok starsze ( pojechałam tam bo mojej koleżanki prawie chłopak tez jechał i nas zachęcił do tego, nie żałuję) od tamtej wycieczki kocham się w chłopaku z którym ten synek (ten eks mojej kumpleli) chodzi do klasy. Ponad połowę jego klasy znam, a ja go chyba kocham,no może nie kocham ale się na pewno zauroczyłam. to już chyba ze 13 miesięcy za niedługo będzie. kurcze a ja nadal się nie potrafię odpędzic od tej mysli. pomóżcie, jak mam kurcze mu powiedzieć że mi się podoba, ja też mu się podobałam, w zeszłym roku, w tym to nie wiem, ale ktoś mi coś takiego mówił. on jest nieśmialy, ja troche, pomóżcie mi, proszę. ja sie boję plamy. bo jak on to wszystko kolegom rozpowie? tam mnie ponad pół jego klasy zna, pomocy Sad

Numer Gadu-Gadu
2891618
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 13 Cze, 2003 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ze mnie nie jest jakiś specjalista od spraw miłosnych, ale spróbuję Ci pomódz Wink.
Wydaje mi się, że na początek powinnaś nawiązać z nim kontakt koleżeński, bo jeśli wyskoczysz do niego od razu z textem w stylu "kocham Cię", "podobasz mi się" lub "Czy chcesz ze mną chodzić?", to raczej czeka Cię wyśmianie... Jeśli uda Ci się nawiązać z nim kontakt koleżeński, to sama będziesz wiedziała, czy jest sens próbować, żeby było między wami coś więcej czy nie...

To jest tylko moje zdanie, ale wydaje mi się, że w miare słuszne.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 13 Cze, 2003 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja go w gruncie rzeczy znam, ale obydwoje jesteśmy niesmiali, on jest fajny, chyba nigdy fajniejszego synka nie poznałam : (

Numer Gadu-Gadu
2891618
SONIa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 16 Cze, 2003 13:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to gadaj z nim czesto zapros go gdzies np na: spacer do kina itp.

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Cze, 2003 17:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chciałabym was uświadomić, że tak naprawdę to ja z nim kontakt straciłam (kontakt, czyli przestaliśmy rozmawiać) podczas poprzednich wakacji, i teraz tylko sporadycznie mówimy do sibie cześć czy cos podobnego, a ja się wstydzę co kolwiek mu powiedzieć : (

Numer Gadu-Gadu
2891618
Odpowiedz do tematu