Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 13 Cze, 2003 20:26 Moja Miłości : (
Ponad rok temu byłam wraz z moją najlepsza przyjaciółka na wycieczke szkolnej wraz z osobami które były od nas o rok starsze ( pojechałam tam bo mojej koleżanki prawie chłopak tez jechał i nas zachęcił do tego, nie żałuję) od tamtej wycieczki kocham się w chłopaku z którym ten synek (ten eks mojej kumpleli) chodzi do klasy. Ponad połowę jego klasy znam, a ja go chyba kocham,no może nie kocham ale się na pewno zauroczyłam. to już chyba ze 13 miesięcy za niedługo będzie. kurcze a ja nadal się nie potrafię odpędzic od tej mysli. pomóżcie, jak mam kurcze mu powiedzieć że mi się podoba, ja też mu się podobałam, w zeszłym roku, w tym to nie wiem, ale ktoś mi coś takiego mówił. on jest nieśmialy, ja troche, pomóżcie mi, proszę. ja sie boję plamy. bo jak on to wszystko kolegom rozpowie? tam mnie ponad pół jego klasy zna, pomocy
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ze mnie nie jest jakiś specjalista od spraw miłosnych, ale spróbuję Ci pomódz .
Wydaje mi się, że na początek powinnaś nawiązać z nim kontakt koleżeński, bo jeśli wyskoczysz do niego od razu z textem w stylu "kocham Cię", "podobasz mi się" lub "Czy chcesz ze mną chodzić?", to raczej czeka Cię wyśmianie... Jeśli uda Ci się nawiązać z nim kontakt koleżeński, to sama będziesz wiedziała, czy jest sens próbować, żeby było między wami coś więcej czy nie...
To jest tylko moje zdanie, ale wydaje mi się, że w miare słuszne.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 16 Cze, 2003 17:31
chciałabym was uświadomić, że tak naprawdę to ja z nim kontakt straciłam (kontakt, czyli przestaliśmy rozmawiać) podczas poprzednich wakacji, i teraz tylko sporadycznie mówimy do sibie cześć czy cos podobnego, a ja się wstydzę co kolwiek mu powiedzieć : (
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..