Tak jak w temacie. Skąd pochodzą wasze nicki, co oznaczają i ogólne okoliczności powstania
Może ja zacznę pierwszy.
R2 - po prostu Artu chyba nie trudno się domyślić że pochodzi od imienia ale również łączy się z androidem z SW o numerze seryjnym ;P, r2d2, którego dosyć ciężko zrozumieć ;]
yeah - oryginalna wersja mojego nicku to "Tenchi" - chyba nie muszę mówić, z czego on pochodzi - Tenchi Muyo - afkooz - słynne anime, w którym się zakochałem XD - jednakże ten nick był tak popularny, że wkońcu postanowiłem dokonać pewnej przeróbki i dodałem na koniec "on" - żeby brzmiało tak tru - czyż Tenczion nie jest tru? (mwhahaha.. złoo! pępowina owinęła mi się wokół głowy!! ghraa XD [taa.. słoneczko przygrzało])
A moj? Nie ma zadnego znaczenia od tak sklecilem w swojej glowie 2 slowa ktore pierwsze zdazylem sobie wyobrazic. ( czyli po czesci juz wiecie jak funkcjonuje moja chora wyobraznia )
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Ostatnio zmieniony przez Pulkownik Nikt dnia Sro 26 Sty, 2005 12:45, w całości zmieniany 1 raz
nidhogg - skandynawski smok/waz (co zrodlo to inaczej pisza ale ja tam sie do weza przychylam), ze mna od poczatku mojej egzystencji sieciowej... i tak zostalo..
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
a moj od tego, ze sie kiedys zafascynowalam lasami w dolinie Amazonki.
ten dodatek "AA" na koncu jest tylko dlatego, ze kiedys na innym forum chcialam zarejestrowac sie pod nazwa "Amazonka", lecz byla zajeta, to dodalam te AA i od tamtej pory zawsze sie tak rejestruje.
Ale sie zastanawiam, czy nie zmienic nicku na Nessa. Co wy o tym sadzicie?
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
To teraz ja... ciekawe czy ktoś zgadnie
Eurynomos - wziąłem ten nick z mitologii greckiej, był (jest?) to demon, który pożera ciała umarłych, póki nie zostaną z nich nagie szkielety
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive