| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
eurowizja
Autor Wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 30 Sty, 2005 10:33   eurowizja

na tegoroczna Eurowizje reprezentantem Polski bedzie...
TADAAAAM!!
Ivan i delfin. Jakis rusek z cyganską melodia i jeszcze ta komisja powiedziała,ze z taką radosna piosenką wygramy..To jest piosenka "czarna dziewczyna"
Okropnosc.Chyba PRZEGRAMY.A Wy co sądzicie o naszym reprezentancie Sad?
Przejdź na dół
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 30 Sty, 2005 10:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm, mysle ze jest na podobnym poziomie co ich troje, blue cafe i inne ktore juz byly (moze z maym wyjatkiem edyty - ona przynajmniej umie spiewac)

ps. czarna dziewczyna? a nie oczy to byly ? czy to jakis kolejny ich hit ?

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 30 Sty, 2005 10:55   

tak,czarna dziewczyna;tez myslałam ze "czarne oczy"
To niestety ich kolejny..KIT! ;P
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 30 Sty, 2005 12:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja osobiście nie przepadam za tym zespołem, ale cieszę się, że to oni będą nas reprezentować Wink Dlaczego ? Bo na Eurowizji właśnie śpiewają takie piosenki w stylu disco, tak jak on Wink Także myślę, że takiego wstydu nie będzie...A co wolelibyscie Mandarynę lub Stachurskiego ? Razz Oni też podobno startowali..
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 30 Sty, 2005 14:03   

Nina_006 napisał/a:
Ja osobiście nie przepadam za tym zespołem, ale cieszę się, że to oni będą nas reprezentować Wink Dlaczego ? Bo na Eurowizji właśnie śpiewają takie piosenki w stylu disco, tak jak on Wink Także myślę, że takiego wstydu nie będzie...A co wolelibyscie Mandarynę lub Stachurskiego ? Razz Oni też podobno startowali..

Ja taks zczerze już chyba wolę Mandarynę... disco to tam zawsze jest, ale Ivan to największy kit jaki w życiu powstał, matko co za zgroza... poznają prawdziwą polską muzykę, a za rok pojedzie normalnie Shaza albo Boys
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 17:58   

blue cafe z "you may be in love" wygrało by napewno =="
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 18:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabra napisał/a:

Heh...Na pewno z tš piosenkš miałoby Blue Cafe o wiele większe szanse niż z tym głupim sweet songiem Wink
elfka_nenar ===> Taa...Mandaryna Razz Ona nie ma żadnej własnej piosenki, tylko œpiewa cudze Confused Heh...Wštpie czy by wymyœliła coœ fajnego...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 19:17   

Ave.
A najgorsze były te fragmenty jak ten "niby lider" zespołu darł sie jak jakis upośledzony Japoniec.
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 21:20   

Nina_006 napisał/a:
Gabra napisał/a:

Heh...Na pewno z tš piosenkš miałoby Blue Cafe o wiele większe szanse niż z tym głupim sweet songiem Wink
elfka_nenar ===> Taa...Mandaryna Razz Ona nie ma żadnej własnej piosenki, tylko œpiewa cudze Confused Heh...Wštpie czy by wymyœliła coœ fajnego...

No wiesz zacznijmy od tego, ze od pisania z reguły dla takich gwiazd są inni, a ona może by zrobiła show, a to przechodzi najbardziej u tych z eurowizji
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 16:57   

Polskę reprezentuje Rosjanin.
We are living in a Amerika...

Ave.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 02 Lut, 2005 17:51   

amerika ist wunerdbar...biggrin
Gabrielen,nieźle powiedziane Wink ale mi sie wydaje ze tvp co do kandydatow na eurowizje jest mocno skorumpowana.
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 02 Lut, 2005 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czytalam gdzies chyba w "Super expresie" e caly czas namawiaja Brodke zeby startowala bo ona ma tam najwieksze szanse.Pisalo tez ze ci co startuja to jakies badziewie i amatorzy.Niestety Brodka sie nie zgodzila i jedzie doslownie "BADZIEWIE".Jak by byla chociaz piosenka "Czarne oczy" a nie jakas "Czarna dziewczyna".Wolalabym zeby juz jak wspomniano Mandaryna jechala bo ona chociaz cos spiewa.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 02 Lut, 2005 19:57   

miracje słońce wiesz każdy kto jest wokalistą to coś śpiewa chcąc nie chcąc a mandaryna to lafirynda która zrobiła kase na wiśniewskim dzięki czemu mogła powiększyć sobie biust myśląc że będzie mądrzejsza
ivan i delfin to disco polo albo pop jak kto woli tyle że to pierwsze brzmi obraźliwie a niczym sie nie różni
na temat brodki sie nie wypowiadam
pozatym gabra słońce załamka by była gdyby na debilny konkurs dla popowych maniaków polska wysłała coś ambitniejszego, zostało by zdyskwalifikowane itp
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 02 Lut, 2005 20:49   

Ja tam do Delfina nic nie mam, ale w tamtym roku Blue Cafe tak nam popsuli wygląd narodu że szo, Tatiana ubrała się za przeproszeniem jak dziwka i ta badziewna piosenka...... Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 08:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ha, a za 10 lat ja pojade i bedziemy mieli pierwsze miejsce ^^ ghhyhhyhy =p

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu