Co myślicie o tym wspaniałym J-Rockowym zespole? Podobno mieli grać koncert w Polsce - niestety, coś się nie udało :/ Dla zainteresowanych: www.dueljewel.com , www.dueljewel.net - osobiście bardzo lubię muzykę jaką grają - w szczególności kawałki: Tuki to Tawamure, Chinmoku, Konsui ke ke doll - chciałem kiedyś kupić ich płytę (oblatałem kilka sklepów muzycznych) - niestety... nigdzie nie udało mi się dostać :/ A szkoda - zostały mi tylko MP3 ;P
pozory mylą,ale czemu nie^^
weź daj adres do jakiejs ich mp3 ;p plizzz ;p
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 20:34
Niewiele ich piosenek słyszałem, ale jak na razie "Chinmoku" rlzzzzzzz :].
No i z tego co słyszałem, to bardzo nieźle grają . (Ale X-Japan i tak nie przebiją R.I.P. hide-sama!!!)
Gabra - Soulseek, eMule albo Kazaa - zawsze coś się znajdzie .
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 21:11
i tak mi tenchion wysłał na maila.Zajefajna piosenka ^^ koles spiewa jak jodłująca baba na imprezie techno-rocka ;p
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 21:17
A więc no tak słyszałam chyba 1 czy 2 piosenki u koleżanki, zespół nie jest zły... ale ja popieram Himitsu X-Japan nic nie pobije w te klocki
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 01 Lut, 2005 16:24
elfkaNenar napisał/a:
ale ja popieram Himitsu X-Japan nic nie pobije w te klocki
YEAH!!!
Tak w ogóle, próbowałem kiedyś dorwać inną legendę japońskiej muzyki, Boowie (czytałem gdzieś, że grali lepiej niż X-Japan), ale niestety jeszcze nie udało mi się nic znaleźć. Ale jeszcze kiedyś będę musiał znów nieco poszperać tu i tam :].
Btw, hide-sama jest bogiem. R.I.P. [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
Niech spoczywa w pokoju i niechaj mu ziemia lekką będzie.