Czy ktokolwiek wie coś na temat nowej płyty Enya, która ma się pojawić (jakby chciała, a nie mogła) pt. "Sumiregusa". I czy wogóle ma miec ona taki tytuł?
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 16:45 Re: Ja się dziwie że ENYA jest tak malo polpularna
zygusia napisał/a:
to jedna z niewielu wokalistek które wnosza coś innego. Poszukaj na www.interia.pl w dziale muzyka:)
Zgadzam się z Tobą w 100% ...nie cierpię tych wszystki JoJów i innych o słodkich,ale jakże oklepanych głosikach =.=' Uwielbiam Enyę...chociaż dawno nie słuchałam...ostatnio więcej Adiemusa slucham...
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Mar, 2005 18:05
www.stereo.pl
Albo w działach muzycznych portalow (np. onet, wp itd.)
O, nawet nie wiedziałem, że jest temat o tej wokalistce. Skoro już jest to się wypowiem .
Mimo iż bardzo lubię uspokojającą muzyke z gatunku ambient/chillout to jednak pani Enya i reszta artystów New Age'owskich(bo tak się nazywa to co tworzy pani Enya) jest dla mnie troszke zbyt spokojna... New Age jest dla mnie zbyt uniosłe, senne i zniewieściałe - nawet muzyczka robiona przez facetw (którzy nie mają jajec, btw ). Ot, dobra muzyczka do puszczania podczas robienia zakupów z supermarkecie albo podczas jazdy w windzie . Jak dłuższej sesji słuchania Alka Szahali albo Panacea puszcze sobie Enye to odrazu mi się spać chce ;p .
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...