| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
na czasie petardy.
Autor Wiadomość
misia*** Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 13:31   na czasie petardy. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy wy puszczacire petardy bio moim koszmarze mam zamiar i unikać chłopacy nawet pod kościołem rzucają ,.Mnie rozśmieszył kolego ''ja tam nie puszczam petard bo nie chcę mieć doczynienia z policja" przeciez za to płaci się tylko karę

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6303049
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 13:35   

Cytat:
''ja tam nie puszczam petard bo nie chcę mieć doczynienia z policja" przeciez za to płaci się tylko karę

O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O
Policja?? Kara pieniężna?? Za puszczanie petard??
Jak żyję te naście lat nie słyszałem czegoś takiego...........
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 13:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ile Ci twoi koledzy mają lat ? ... Do petard trzeba "dorosnąć" nie chodzi mi tu o wiek ... ale o psychike ... bo zazwyczaj petardy sa szpanem a pozniej skutki sa rozne ... rodzice dzieciakow powinni czuwac nad tym zeby ich pociechy same nie "bawily" sie petardami ... dzieciaki ... Yy chodziło mi o wiek ok 12 lat Wink ... Yyh ... moze to nie dzieciaki ale zazwyczaj chłopcy w tym wieku szpanuja takimi wlasnie rzeczami Wink

Himitsu tu chyba chodziło o kare za te bez atestu wiesz kupowanie z nieznanych zrodel ... tak przypuszczam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
misia*** Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 13:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tyle co ja 10

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6303049
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 13:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To stanowczo za mało ! ... 10 lat i petardy ... eh ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 13:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oni nawet nie powinni w tym wieku zapalek ruszac, co dopiero petardy Very Happy

Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 14:02   

Cytat:
Himitsu tu chyba chodziło o kare za te bez atestu wiesz kupowanie z nieznanych zrodel ... tak przypuszczam

Właśnie po to są petardy z atestem, żeby je kupować... a nie na jakimś bazarze, jakiś ruski badziew po przecenie Razz.
Cytat:
bo zazwyczaj petardy sa szpanem a pozniej skutki sa rozne

Ta... widziałem niedawno w sieci dość ciekawe zdjęcia z bardzo inteligentnej zabawy, bynajmniej nie dzieci... a "dorośli" ludzie... wsadzili jednemu kolesiowi petardę na kijku do... khekhem... a petarda spadła z kijka, wystrzeliła i mu khekhem rozwaliła Razz. Gdyby nie fakt, że tu pełno dzieci zagląda, to bym zdjęcia wsadził... ku przestrodze.
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 14:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zgadzam się z Kingą i Amazonkąą 10 lat to stanowczo za mało ...

Numer Gadu-Gadu
6519354
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 14:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu ... widziałam to (Pułkownik Wink) Yh ... no coz ludzie dorośli po alkoholu czy innych mózgoj***ach tez nie powinni sie bawić zapałkami Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 15:07   

Fuuuuuu nyo!
Nawet mi o tym nie mówicie nyo, bo mnie na wymioty zbiera nyo! Neutral
Ale ludzie mają pomysły nyo. Widziałam wiele osób nyo które były nieźle schlane, ale żadna nie wsadzała drugiej petardy na kiju w... nyo.

Fu nyo!
Ja petard nie puszczam, dla mnie to dziecinada nyo. Ale 10-latki z petardą w ręku to już przesada nyo.
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 16:05   

O rany, ale zrycie nyu...
Wiecie, u mnie to nawet 8latki biegają z petardami w łapach nyu... A matki się tym nie przejmują nyu, bo są 'za-pra-co-wa-ne' nyu. Neutral Sranie w banie nyu. ==; Przecież 10 lat to za mało na puszczanie petard samemu nyu. A co dopiero 8 lat? To ja nawet nigdy sama petardy nie puściłam nyu... -_-" Ale wiecie, w sylwka nikt nie pilnuje takich rzeczy nyu, bo ma wiele innych spraw na głowie nyu... I to jest błąd... nyu. ;p
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 16:32   

u nas w szkole puszczają petardy...Wyobrazacie sobie??Na kazdej przerwie przynajmniej 5!!!Ale to gimnazjum...Gorzej z takimi dziecmi,jeszcze im reke spali Neutral
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 16:39   

U nas też puszczaja.. praktycznie wszedzi.. ja troszke boję się petard Rolling Eyes ale puszcalam ze 3 razy. Moja mama mowila, ze to grozne. JEst lekarzem no i najwiecej w Sylwestra jest nawet poodrywanych rak przez petardy.
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 16:39   

Ja lubie petardy ale te sylwestrowe, gdy kolory na niebie się mienią do rakiet a nie te HUKOWE
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 16:40   

Włąsnei, zagadzam się z Arenem tez je lubie. Petardy nie mają żadnego uroku. Za to sztuczne ognie:) sliczniusie Mr. Green
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu