Z tego co wiem to sa tu jacys fani grunge.
A ja doszedlem do wniosku ze znam chyba tylko nirvane i puddle of mudd (o ile to mzna do grunge zaliczyc)...
Czekam na propozycje zespolow ;]
P.s - przeszukujac ten dzial zauwazylem ze w 2 lata temu wierzba mowila ze bardzo lubi linkin park.. ciekawe czemu mam wrazenie ze teraz to sie zmienilo? ;]
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 13:06 Re: Grunge
Ant0n napisał/a:
P.s - przeszukujac ten dzial zauwazylem ze w 2 lata temu wierzba mowila ze bardzo lubi linkin park.. ciekawe czemu mam wrazenie ze teraz to sie zmienilo? ;]
tak : > i to zmieniło się szybko
jesteś spostrzegawczy misiu
a co do grungeowych zespolow, sama niezbyt slucham (znam te co Ty + jeszcze jeden ale nie pamietam nazwy) spytam znajomego i zapodam paroma nazwami, wieczorem moze
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
No w sumie ja też znam tylko Nirvane^^.
I nie podobaja mi się za bardzo.
Wogóle nie lubię takiej muzyki^^.
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 13:09 Re: Grunge
panienka_wierzba napisał/a:
Ant0n napisał/a:
tak : > i to zmieniło się szybko
jesteś spostrzegawczy misiu
A to mnie tez zastanawia. Nie lubisz ich sluchac, tzn jak ktos pusci ich kawalek jakis, to Ci sie nie podoba, czy poprostu denerwuje Ci ich styl itp?
Bo zauwazylem ze wielu ludzi jadacych na LP wlasnie nie lubi ich stylu, oraz tego, jak obnosza sie z tym ludzie, ktorzy LP bardzo lubia.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 29 Maj, 2005 13:12
jesli trzeba to jestem w stanie posluchac wszystkiego
Cytat:
Bo zauwazylem ze wielu ludzi jadacych na LP wlasnie nie lubi ich stylu, oraz tego, jak obnosza sie z tym ludzie, ktorzy LP bardzo lubia.
musze przyznać ze z tym sie zgodze
napewno jest to pewien stopien dlaczego ich nie lubie
ale rpzedewszystkim to zmieniłam w pewnym stopniu swoje gusta muzyczne, zaczęło mnie kręcic co innego, to przestało, i nawet przestalam to lubic
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..