Gdzie znajde jakieś testy z anglika do IV klasy?Mam podręcznik PROJECT.W piątek mam sprawdzian.Czasownik "have got" zdania ,pytania,przeczenia,liczba mnoga,dni tygodnia.Pomóżcie!
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 13:57
beeaataa napisał/a:
Gdzie znajde jakieś testy z anglika do IV klasy?Mam podręcznik PROJECT.W piątek mam sprawdzian.Czasownik "have got" zdania ,pytania,przeczenia,liczba mnoga,dni tygodnia.Pomóżcie!
no przykro mi żadnych testow nie posiadam ... moglabym Ci jedynie wypisać dni tygodnia ... etc etc ... ale chyba nie o to chodzi bo to mozesz znalezc w ksiazce
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 31 Sty, 2005 17:02
dawno dawno temu [czyt. w czwartej klasie] miałam tą książke, a nawet jej kolejne kontynuacje
jest tak beznadziejna że szok a co do sprawdzianu to jak zrobisz wszystkie ćwiczenia z książki i ćwiczeń to dasz sobie rade, przerób gramatyke tak jak jest w książce i na powtórzeniu a będzie ok, nie ma nic dodatkowego
Cześć Wero-Trelo
Nie pamiętasz tak dokładnie co było na tej klasówce?Wiem ,że to nie jest tak bardzo trudne ale ja jestem dyslektyczką i może dlatego tak mi się to miesz,niby umiem,a jak muszę to użyć w zdaniu to wtedy sie plącze