No właśnie? Czy ktoś z Was będzie na tym festiwalu szantowym? Poza tym - kto z was słucha tego rodzaju muzyki? Jakie są wasze ulubione grupy szantowe? Osobiscie bardzo lubie ten rodzaj muzyki - tak jak poezją śpiewaną, zaraził mnie nimi przyjaciel Najbardziej lubie Ryczące Dwudziestki i Cztery Refy
Osobicie ostatnio zaczšłem uczyć się grać na gitarze szant... nauczylem sie juz "Nie Wróce na morze" - Cztery Refy ... teraz przymierzam sie do innych - taki btw - Garbaty Dzon rox (avatar)
Mumba samba uga czaka joł ! Yeah ;]
Garbaty Dzon jest na rowni moim idolem razem z jednookim balwanem z kosmosu. Viva gwiezdny smalec !!
Viva la Jednooki Bałwan z kosmosu! Viva la Ziomysław Paliblant!! Viva la Zwieracz!
tak nie robišc offtopicu - nie wie kto, czy na Shanties będš grać "Cztery Refy"?
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 17 Sty, 2005 21:55
żegnam mała szkocjo już fale biją w brzeg tajemnicze swe szczyty wznoszą góry złe kiedy będe daleko hen za oceanem złym czy was kiedyś jeszcze ujrze czy zostaną mi sny?....
ale za chiny nie przypomne sobie kto to śpiewa:)