No więc ostatnio pani zadała nam opowiadanie o
a)trzęsieniu ziemi
b)wybuchu wulkanu
c)powodzi
itp,itd,itt
Mam napisać co robiłąm przed tym jak to się stało,jak to się zaczęło,co robili ludzie itp. Napisałam to ale znając życie i tak mam multimum błędów. Facia powiedziała,że nie stawia złych ocen za to,ale mi bardzo zalezy,żeby mieć piątkę. Poza tym wydaje mi się,że trochę za mało napisałam.
Jeśli ktos ma czas proszę bardzo niech mi to sprawdzi,poprawi błędy lub ewentulanie dopisze coś. Z góry dzięki. Musze to mieć na wtorek.
Cytat:
Whan day I was playing camputer games. I was sitting in my sister room.
Then suddenly it happened. People were shoutinh and very fast run! I was looking trough the window. I was creaming out fear. Earth was cracking! I was runing to my mother. She was sleeping ( ). I was wakeing up her, and we were runing to my grandfather house. The situation was very frightening!
When it was over we were coming back in the house. I was very trembling.
Hejka.
Uczyłem się troche angielskiego ale nie potrafię ci pomóc. Ale mogę zapytaćsię mojej kuzynki czy to spr. Jak sprawdzi to dam ci znać na PW. Gdziena jutro postrama się załštwić nara
Proszę ciebie bardzo! Nie chcę wytykać błędów, po prostu ci napiszę dobrze.
Cytat:
That day I was playing computer games. I was sitting in my sister's room, when suddenly it happened. People were shouting and running very fast in every direction! I looked trough the window. I let out a scream of fear. Earth was cracking! I ran to my mother. She was asleep( ). I woke her up, and we ran to my grandfather's house. The situation was very frightening! We stayed there until the earth stopped trembling. It was already dark.
When it was over me and my mum came back to the house. I was trembling. The house was a bit cracked, but luckily it wasn't destroyed.
Żałuję, że dopiero teraz przeczytałem ten post. Mam nadzieję, że się nie spóźniłem...