Pivko.pl to wielki serwer z dobrymi kontami (podobno) ale już chyba z rok pisze że zakładanie kont jest ,chwilowo, wstrzymane bo nadchodzi nowa era hostingu czy coś takiego, wiecie coś o tym??????? czekam
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 25 Gru, 2004 12:19
Aren - khy, jesli piwko.pl jest dobre, to interia tez. :/ Piwko to wg. mnie jeden z gorszych serwerow polskich. Chodzi jak krew z nosa, pelno spamow mi przychodzilo na skrzynke meilowa, zakaz hotlinkowania... Moze i 200 MB [czy iles tam] robi wrazenie, ale transfer itd. jest kijowe. Nie polecam.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 25 Gru, 2004 16:25
hmm www.darmoland.pl - żadnych bannerów(no jeden ale w oddzielnym okienku),40mb i bez limitu transferu!!za darmo...Ale mają baaaaaaaaaardzo wolny serwer,ale Twoja strona załaduje sie szybko
To naprawdę delikatnie powiedziane... To koszmar! Dawno nie widziałam czegoś tak tragicznego. Przecież nikt nie będzie czekał aż strona się załaduje. Ich strona ma mało grafiki i zanim mi się otworzyła minęły wieki. Żeby nie to, że chciałam zobaczyć co to takiego - zwiałabym dawno. Może miałam pecha, że było tak źle. Być może innym razem byłoby szybciej, ale ja raczej nie wracam na takie strony i pewnie wielu innych ludzi też.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sob 25 Gru, 2004 23:14
Gabra napisał/a:
hmm www.darmoland.pl - żadnych bannerów(no jeden ale w oddzielnym okienku),40mb i bez limitu transferu!!za darmo...Ale mają baaaaaaaaaardzo wolny serwer,ale Twoja strona załaduje sie szybko
przy 45 sekundzie zrezygnowalam.... nie wiem czy ufalabym firmie, ktorej strona tak lazi, co swoja maja gdzie indziej niz klientow ?
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name