Sporo reklam mi się podoba. Ale jak bym mial wymienić te najfajniejsze to wskazalbym na spoty reklamowe VW Golfa i Škoda Octavia. Za to nie podobają mi się zupelnie reklamy proszków
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Nie mam ulubionej reklamy - zawsze staram się je omijać
Ale powiedzmy ze lubię reklamę KinderBłeno i Sagema
A nienawidzę : ocziwiscie tych róznych proszków ( Vanish - ale chrzanish) i reklamę Baru - totalny niewypał
wogóle, to jest ogłupiające! Człowiek sobie chce obejrzec spokojnie film, a tu ci puszczaja pół godzinne reklamy.. No normalnie horror..
Z tym się zgadzam najzupełniej! Najbardziej wnerwiające jest to , że czasami ( najczęściej wieczorem) jest tak że na wszystkich kanałach lecą reklamy. Lub jakis film trwa 2 minuty i reklama , kolejne 10 minut , i reklama Można oszaleć...
Raz jakiś fajny film leciał(bodajże na polsacie) i zaczęy się reklamy.. Wyskoczylam z pokoju, poszlam do kapieli, wracam do pokoju.. Jeszcze reklamy .. oszaleć można.. ja bym wogole byla przeciw tym reklamą wszystkim.. nie dość że są w gazetach, czasopismach i internecie to jeszcze w TV...
_________________ i znów zadaje sobie pytanie...: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?
na to akurat jest rada!oglądajmy tylko TVP1 i TVP2 mądra jestem no nie
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 10 Lis, 2004 17:53
Ja bym chyba na samych tych TV nie wytrzymała, ale jak Amelia leciał to bardzo miło mi sie oglądało... o wiele lepiej niż na polsacie czy TVN, ale na szczęście u nas się jeszcze nie zadomowiły reklamy bajerów na komórkę
_________________ Teraz spij i zapomnij o tym co widziales, co slyszales, co przreżyles i... . Pomysl ze to sen ze to wcale nie dzialo sie. Tak bedzie lepiej. SPIJ
A ja sie teraz bawie caly czas. Zapomniec chce co lonczylo nas
Ja nie znoszę wszystkich reklam..ale szczególnie proszkow...tego calgon a najbardziej tekstu "Nie zdąze zaprowadzić Maciusia do szkoly ! ( " Biedny Maciuc ;((( ;p nie lubię też reklam komorek.. szczególnie Heyah ;/ hm..czego ja jeszcze nie lubię.. potem jak se przypomne to dopisze;p