Mam fajnego kolege Sylwka. On jest poprostu świetny. Czasami ma małe odchyły ale...Dziś dowiedziałam sie ,że odchodzi z naszej szkoły.. Będzie uczył się gdzieś w Niemczech:( Ja i jeszcze jedna koleżanka popłakałyśmy sie. A nauczyciele skaczął z radosci.. A ja mam nadzieje, że on wróci.. Bo jego kolega mówił ,że na sylewstra przyjedzie już. A wycowawczyni mówiła , że już nie wróci... Buu......... Jest mi smutno i źle Jeszcze wyjechał bez porzegnania. A jeszcze jedno zrobiłam mu głupi żart i sie na mnie wk**wił. Ale dziś gadał ze mną Smutno mi
Gość
Wysłany: Czw 16 Gru, 2004 20:21
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii co w zwiazku z tym????????????? :roll: :roll:
no nie bardzo wiem czego oczekujesz... tzn na jakie pyt mam odp<CO?> wiadomo ze zdarza sie tak ze czasem ktos musi sie wyprowadzic bo rodzic dostaje lepsza prace itd... a nie ma on koma zeby mu eska napisac czy zadzwonic... chyba on najlepiej wie kiedy wroci co nie... jak namoje to najwazniejsze jest zeby nie stracic kontaktu jesli ci na nim zalezy...
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Jeśli chodzi o Sylwka (brak komentarza).
Chyba wiem o kogo chcodzi...
Niestey musisz się z tym pogodzić. Szybko zapomnisz.
Znasz chyba powiedzenie ,,Czas leczy rany"?
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 17 Gru, 2004 19:03
Popieram Młodą.
Twoja miłosc albo kolezenstwo wygaśnie z upływem czasu i moze spotkasz fajniejszych...?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Gru, 2004 14:51
A może nadal będziesz kochała i czekała, aż kiedyś on wróci, albo ty pojedziesz do niego?
Sama musisz wybrać, czy chcesz zapomnieć czy dalej kochać. Obydwie drogi bolą...
KoT Gość
Wysłany: Czw 23 Gru, 2004 06:58
Witam.
Bez wzajemnych relacji z czasem zapomnisz. Może to i lepiej...
Pozdrawiam