| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
problem z dziewczyną
Autor Wiadomość
tedii
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 19:41   problem z dziewczyną

jakieś pół roku temu poznałem, fajną dziewczyne w mojim wieku, nie bede sie rozpisywal jaka jest itp bo nie w tym rzecz, w każdym bądź razie na poczatku naszej znajomość spedzaliśmy wspólnie dużo wolnego czasu ( najwiecej jednak na rozmowach przez gadulca tak btw to teraz wydaje mi sie ze to jest tez jedna z przyczyn problemu o ktorym zaraz napisze )...do czasu...w wakacje wyjechałą gdzies , poznałą troche nowych osó a ja poszedłem w odstawke, teraz to im wiecej czasu poświeca, usprawiedliwa sie ze tak naprawde ma poprostu mnie czasu, a nawet zarzuca mi ze to ja sie nie staram..hmm...kiedy sie jzu spotykamy to zarówno ona jak i ja nie mamy za bardzo o czym rozmawiać, wyczuwam jakieś spięcie, nieśmiałość ( na gg rozmowy wyglądają całkiem innaczej, obawiam sie ze za duzo bylo rozmow internetowych a za mało na realu )...chciałem prosić was o rade, co zrobić zeby jej zainteresowanie moją osobą było większe...nie mówiłem jej tego ale prawdopodbnie jestem w niej całkowicie zabujany ;-D i chce jak najszybciej zmienic tą sytuacje.
Pozdrawiam
Przejdź na dół
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 19:45   

zawsze tak jest ze na poczatku jestescie blisko siebie,tak samo jak z tym ze przez neta łatwiej wam gadac niz w 4 oczy.Ona moze miec cos do ukrycia...
A moja rada jest taka:zaskakuj ją,wzbudzisz jej zainteresowania,ona odkryje ze nie jestes taki nudny Wink
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 19:52   

okey spoko, ale jak ją zaskoczyć...w sumie nie znam ją jescze na tyle by wiedziec co jej sie moze spodobać a co nie ( chodziaz jakieśtam podstawowe pojęcie mam ;) )
Powrót do góry
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 20:29   

Kup jej kwiaty, tylko nie róże. Po prostu coś niebanalnego
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 20:38   

hmm...z tymi kwiatami to chyba troche za wcześnie..tak myśle..i zbyt oczywiste..na razie to ja szukam sposobu zeby znow poswiecala mi wiecej czasu
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 20:49   

powiedz że chodzisz na kółko dziennikarskie i mósisz zrobić artykuł o kimś kto interesuje sie : .............[tu wstaw jej zainteresowania]
ja tam kiedyś poznałam jedną dziewczyne i fajnego chłopaka potem
Powrót do góry
tedii
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 21:33   

heh..dobre..pomyśle nad czymś takim...
...niewiem czy dobrym pomysłem jest robić jej niespodziewane spotkania, np pod jej szkołą, albo w domu...np pod pozorem że "byłem niedaleko i tak sobie pomyślałem.." obawiam sie tylko tego żeby nie odebrała mnie jako kogoś nachalnego...
jak macie jescze jakies dobre rady/pomysły to piszcie, z góry thnx
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 21:42   

Ja bym spróbował namówić ją na poważną rozmowę i postawić sprawę jasno... że chciałbym się z nią częściej spotykać, lepiej poznać, zaprzyjaźnić... Wiem że to trudne, wstydliwe itp. ale jeśli miałoby to coś dać to warto spróbować.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 07:06   

Witam.
Artykuł mi się podoba Smile Ktosiu, kwiaty są może oczywiste, ale zawsze skuteczne. Jestem pewien, że ta dziewczyna nie spodziewa się kwiatów (chyba że daje je jej przy każdym spotkaniu Razz). Co jeszcze? A nie możecie umówić się do kina czy na imprezę? Niby zwykłe, mała rzecz, a cieszy.
Pozdrawiam
Powrót do góry
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 09:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mysle ze tu w takich sytulacjach ratuje cie tylko rozmowa... bo co z tego ze bedziesz ja zaskakiwac itd skoro ona bedzoe sie glupio czula bo cos zrobila, albo ma jakis zal... no nie wiem...postaraj sie z nia o tym jakos delikatnie pogadac:) moze jakas romantic kolacyjka przy swieach:P hee

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 14:09   

to co że kwiaty są banalne?
mam wiele znajomych które twierdzą że leprzy jest chłopak ze szczerymi uczuciami i banalnymi kwiatkami niz jakimiś mega niespodziankami...
pozatym możesz sie jej spytać poprostu:)
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 15:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TO spędzajcie więcej czasu w relu niz na gadulcu. Na gadulcu gada sie łątwo ale o niczym a normalnie trzeba się trochę postarać. Spytaj jej co ostatnio robi, co ją trapi. Co słycha, poopowiadaj o sobie o jej rodzinie. Planach na przyszłość, problemach i mażeniach.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu