Ktoś słucha tego kultowego bandu ? Co prawda już niegraja jak kiedyś ale to niezmienia faktu ze Buried by Time and Dust, Chainsow guts [cenzura] i cała menażeria wymiata
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
szczerze? Ja nie. Nie lubie kiedy odglos koparki pracujacej za oknem brzmi prawie tak samo jak wokal danej grupy. I takiego znecania sie nad gitarami oraz perkusja tez nie rozumiem. Troche litosci ludzie! :P Mayhem, burzum i podobne wynalazki muzyczne zostawiam innym, wole cos lzejszego [odkrycie ostatnich dni - Anathema]
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
Niekażdemu się podoba
Ale Anathema jest świetna dobry wybór Szczególnie Alternativ 4 ^^... [cenzura] są też kawałi jak A fine day to exit Fragile Dreams czy znany wszyskitm Empty.... aż se zapuszcze żbiku ^^
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
wiesz, to JEST dziwne - z anathemy slucham wlasnie alternative 4 i uwazam fragile dreams jako najlepszy kawalek z plyty :P inner silence tez jest zacny [jak zreszta cala plyta :P]
kurna kto ? FEANOR ! Gość
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 18:12
[quote="altruista"]wiesz, to JEST dziwne - z anathemy slucham wlasnie alternative 4 i uwazam fragile dreams jako najlepszy kawalek z plyty :P inner silence tez jest zacny [jak zreszta cala plyta :P][/quote]
muhahahaha! mayhem! i ch.uj, że brzmią jak banda budowlanców! oni są trv, tr00, pagan, demonic, evil, gore, kurde!
tego można posłuchać jeśli akuratnie nie możesz osiągnąć szumu w radiu :P, bo ja do tego taki tr00 blakk przyrównuje.
A co do innych takich zespołów to prymat wiedzie Marduk! Mahr Dhook! i off korz ich Christ Raping Black Metal!
_________________ śniłem, że gwałciłem kobietę bez nóg
była taka piękna i zimna jak lód
jej oczy głęboko wpatrzone we mgłe
tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce
-- Book of the Dead
muhahahaha! mayhem! i ch.uj, że brzmią jak banda budowlanców! oni są trv, tr00, pagan, demonic, evil, gore, kurde!
tego można posłuchać jeśli akuratnie nie możesz osiągnąć szumu w radiu , bo ja do tego taki tr00 blakk przyrównuje.
A co do innych takich zespołów to prymat wiedzie Marduk! Mahr Dhook! i off korz ich Christ Raping Black Metal!
Hehehe kolejna bratnia dusza lubiąca [cenzura]ć się z tró 14 letnich prawdziwków .
Ale serio lubie Mayhema, Naglfara itd. (No ale niebiegam po mioeście w corpsepaincie obwieszony pentagramami jak hoinka) Ja słuham wszystkiego :]
wiesz, ja znam chlopaka - on JEST tr00 14letnim, jak to ladnie okresliles, prawdziwkiem :P [moze troche przesadzam]. I odkrylem kolejne swoje [cenzura] wlasciwosci - jezeli zewszad rozlega sie black w stylu burzum, mayhem, emperor czy inne dziadostwo, a ja mam na czym oprzec glowe [np na pewnych partiach ciala kolezanki] to zasypiam natychmiastowo :P
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 28 Gru, 2004 12:56
To źle robisz ! Upijasz ją zawlekasz do swojego outaża w lesie czekasz na pełnie i sodomizujesz jak miło wykrzykujac imię Astarotha i innych książąt piekielnych ... Ewentualnie mamroczesz klucze edniohiańskie od tyłu :]
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
To źle robisz ! Upijasz ją zawlekasz do swojego outaża w lesie czekasz na pełnie i sodomizujesz jak miło wykrzykujac imię Astarotha i innych książąt piekielnych ... Ewentualnie mamroczesz klucze edniohiańskie od tyłu :]
To pisałem Ja Jażąbek :/.....
ta, mayhem jak dla mnie jest zabawne szcegolnie jak panowie ze szczotkami do czyszczenia kibla na rekach biegaja
Kiedyś to był porządny zespół, heh ale pozabijało się kilku członków samych przez się i z pomocą postronnych i teraz grają tak sobie (czytaj popłuczyny). (Outaż)...kije od szczotki .... tego jeszcze niesłyszałem :]
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Wto 28 Gru, 2004 13:19
no ja teraz to nawet nie slyszalam , to ze panowie nie pozyli za bardzo to wiem, ale 2 starych pierdzieli chyba zostalo
nom ale wracajac do teraz - to jak moj chlop na koncercie byl nie wygladal na zachwyconego tym co tam uslyszal i ujzal,
(ja osobiscie posiadam tylko w wersji kasetowej i to jeszce jakosci wysoce uszkodzonego pasma telefonicznego 'deathcrush' i 'de mysteriis dom sathanas' z moja ulubiona pogrzebowa zaba )
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name