no nieno.
ja nie moge .
Tak lubiłem swojego wujka,a tu się okazuje że będzie miał trzecie dziecko.
I nie umiem sobie go wyobrazić że to robił w łużku.
Jeski
Prosta odpowiedź : To sobie nie wyobrazaj... Moim zdaniem to powinienieś sie cieszyś jego szczesciem... (będziesz miał kuzyna albo kuzynke powinienies sie cieszyś) Czy ja dobrze zrozumiałam??? Skoro bedzie miał trzecie dziecko to ty go juz nie bedziesz lubiał??? Nie wiem ale bynajmniej tak to zabrzmiało...
PS: Twoi rodzice też robili "to" i dlatego przyszłes na świat...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:47
a wiesz co ja sie dzis dowedziałam?Od kolezanki.Ojciec (wyglada jakby go z kanału wyciagneli) i matka zrobili se dziecko.Jej brata.Ojciec z tej okazji wreczył zonie żółty kwiat i pralke.Jak zrobili moją kolezanke to on dał jej bukiet róż.I jeszcze cos.
Wiesz,moze to oni robia nie z przyjemnosci,ael z woli kobiety bo ona chce miec dziecko.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:48
No właśnie czy to cos zlego ??? Tak przyszedłeś na świat i tak samo przyjdze twój kuzyn/ kuzynka
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:51 Re: nieno
adam(o)_1991 napisał/a:
no nieno.
ja nie moge .
Tak lubiłem swojego wujka,a tu się okazuje że będzie miał trzecie dziecko.
Jeski
heh, sam pewnie kiedyś trafisz "do łóżka" i nie będziesz żałował
no to sobie nie wyobrazaj
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:59
proponuję wogóle o tym nie myśleć, a zająć się innymi sprawami kiedyś sam dojdziesz do tego że to normalne.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 20:07 Re: nieno
AmazonkAA napisał/a:
adam(o)_1991 napisał/a:
no to sobie nie wyobrazaj
A kto powiedział, ze w łóżku, mogł na podłodze, w wannie, wszedzie... (sarkazm co do głupiego tematu), a ty myślisz, że ciebie bocian przyniósł, czy cie znaleziono w kapuście?
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 20:26
A co, teraz juz go nie lubisz? To dorosły człowiek chyba może mieć dzieci, nie? I co Ci to przeszkadza? Skoro nie umiesz sobie wyobrazić to tak jak móiwli inni-nie wyobrażaj sobie .
Mróweczka
A może to zrobili w samochodzie na przykład Poza tym jak wujek jest dorosły to ma prawo do robienia "tego", to całkiem natyrliś sprawa
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 20:36
w samochodzie to robią zwykle młodzi, aby sie ukryć. wkońcu trudno się tentegować w domu przy rodzicach
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 29 Sty, 2005 10:50
Agrh, co to ma do dojrzewania?
Jeeezu, 90% (reszta to zakonnice, księża, ludzie aseksualni itd.) ludzi to robi i jakos nikomu to nie przeszkadza... Wyobraz sobie, ze Twoj tata i Twoja mama robili to na pewno wiecej razy niz masz rodzenstwo (jesli jestes jedynakiem to conajmniej 2 razy ).
Tak jak inni napisali - wyobrazanie sobie tego jest bezsensu! Lepiej ciesz sie, ze bedziesz mial slodziusiuego, maulitkiego, puci puci kuzynka/kuzynke
właaaaaśnie. Skoro to juz jego trzecie dziecko to nie ma co robic tragedii, dopiero teraz cie naszło na takie wyobrażania o życiu seksualnym wujka?? :D To ze bedzie miał dziecko kolejne to chyba całkiem fajna sprawa: fajny wujek - fajne dziecko. Czyli bedziesz miał cudownego kuzynka (trzeciego). Raduj sie chłopcze <hahhaha>
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 01 Lut, 2005 21:07
o wypraszam sobie ja jestem z kapusty i dobrze mi sie wiedzie:D
co do tematu to nie będe sie wypowiadać lepiej chce wypaść kulturalnie nie śmieje sie publicznie ten problem jest poważny...
a kto ci karze sobie to wyobrazac? nikt. nie amsz wazniejszych spraw na glowie? czy dla ciebie to, ze twoj wujek ebdzie mial dziecko? to jego sprawa jego zony chcieli miec dziecko no to fajnie, a tobie nic do tego, przez to chyba nic wujek nie starcil w twoich oczach co? bo z tego co piszesz to swiat sie dla ciebie zawalil..