| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
sposób na nude ?
Autor Wiadomość
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 19:57   sposób na nude ? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak jak w temacie macie jakieś fajne sposoby na nude ??
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6519354
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

rozebrac sie, ciuchy wyzucic za okno i pilnowac, aby nikt ci ich nie zabral Wink
nie no, oczywiscie zartuje Smile
tak na prawde to nie wiem, ja jak sie nudze, to chodze ze znajomymi na basen, lyzwy, kregle itp.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No wiesz...ja się nigdy nie nudzę...mam dużo zainteresowań...Gdy mam wolny czas staram się go jak najbardziej wykorzystać =] Gram na fortepianie , pianinie czasem i na flecie...Wychodzę z psem na spacer lub idę do znajomym. Często też serfuje po necie , no i oczywiście uczę się - zawsze znajdzie się coś do nauki Wink Heh...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 21:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Łooo Nina, ale nie chodziło o czas do nauki, a wolny od nauki Razz
Ja siedzę na kopie: robię strony, albo blogi, siedzę na forach Wink
Jak mi sie znudzi komp, to ide na TV (chociaż b. rzadko) lub maluję. Ale tak naprawdę malowanie to wyładowanie nerwów... jak nie jestem wkurzona to nic mi nie wychodzi Wink Czasami wieczorkami lubię sobie poczytać dobrą lekurę, albo popisać w pamiętniku, albo napisać wiersz jak mam wenę (ale to coraz rzadziej) Wink. Albo... potańczyć Razz Może to się wam wyda dziwne, ale takie ćwiczenia są dobre. Za każdym razem, kiedy mam ochotę włączam radnio, słucham jakąś piosenke i muszę w jej czasie udać jakąś postać. Taką, o której jest mowa w tekscie piosenki. To fajne, a w ten sposób ćwiczę Wink.
A jak już naprawdę nie wiem co robić, to biorę się za coś co wymaga dłuższego czasu np szydełkuję, wyszywam, szyję... różne takie tam bzdty Razz.
Mam nadzieję, że pomogłam Wink
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 14:50   

Trzeba sobie znaleźć jakieś domowe twórcze hobby Smile Ja na przykład robie sobie od czasu do czasu różne modele albo makiety, modelarstwo jest moim hooby i polecam mje wszystkim na nude, przy tym jest fajna zabawa a gdy już coś skończysz jesteś z siebie dumny Very Happy
Powrót do góry
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 14:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jak się nudze, to czytam książki, siedzę w internecie, ale też robie jakies modele podobnie jak Aren Wink. Czasem też lubię porysować sobie, ale niestety nie umiem Confused Moje rysunki wyglądają, jakby je rysował pięciolatek Confused

Numer Gadu-Gadu
8619585
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 15:01   

Tak, tak moje rysunki też wyglądają jakby tak karykaruwato Razz Moja siostra pięknie rysuje i chciałbym się od niej tego nauczyć, fajnie jest sobie czasem porysować na kartce Grafiti albo grafy do desek Wink
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 16:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wsumie nie mam czasu na nude zapisalem sie na kapłoreire od poniedzialku zaczynam, mam zbyt napiety plan dnia wiec nie mam czasu sie nudzic jak narazie,a tak toodze na ping-ponga, bilarda, basen, biegam i silka raz na 2 tygodnie dla odmiany Very Happy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 16:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ano, dokładnie... Najlepiej jest robić coś twórczego, bo potem jak się już to zrobi jest się z siebie dumnym Wink
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 18:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja od pewnego czasu poprostu śpię Razz bo mam ograniczony czas siedzenia na kompie Crying or Very sad
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 19:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj Agentka tak nie moze być ... powinnaś miec jakieś zainteresowania poza kompem ... radziłabym Ci spróbowac zrobić sobie próbe ile wytrzymasz bez kompa ... wogóle nawet do lekcji :> moj kiedyś tak stał ok 3 miesięcy :> pozniej musiałam ... poczta, gg i tak dalej

Tobie radze spróbowac nie siedziec na kompie chociaż tydzień ... i spróbowac jakoś zagospodarowac ten czas byleby nie TV
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gdzie tam tydzień bez komputera, boże chroń Very Happy jak był popsuty to musiałam się bez niego 6 dni obyć, a tak wogóle to jak niesiedzę na kompie to czytam książki ( kryminały A.Christie Mr. Green )lub oglądam tv lub uczę się Very Happy a od tygodnia to sobie śpię Mr. Green a tv to nie jakis diabeł oglądam dośc często ale nie brazylijskie telenowele a programy muzyczne, a wogóle to jakbym mogła żyć tydzień bez tego forum Mr. Green
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

IMO sen=strata czasu ;P
Powrót do góry
DeadCorpses Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 20:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to nie spij

sen > xxx

tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce

-- Book of the Dead
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5543682
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aaaa Kamix ^^ ja chodze na capoeire od hm.. prawie 1,5 miesiaca =).
Kapułeira jest boska ^^ hyhy, mam nadzieje że Ci się spodoba i wogóle Smile.
Pozdrawiam (taki maly offcik =p)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu