rozebrac sie, ciuchy wyzucic za okno i pilnowac, aby nikt ci ich nie zabral
nie no, oczywiscie zartuje
tak na prawde to nie wiem, ja jak sie nudze, to chodze ze znajomymi na basen, lyzwy, kregle itp.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
No wiesz...ja się nigdy nie nudzę...mam dużo zainteresowań...Gdy mam wolny czas staram się go jak najbardziej wykorzystać =] Gram na fortepianie , pianinie czasem i na flecie...Wychodzę z psem na spacer lub idę do znajomym. Często też serfuje po necie , no i oczywiście uczę się - zawsze znajdzie się coś do nauki Heh...
Łooo Nina, ale nie chodziło o czas do nauki, a wolny od nauki
Ja siedzę na kopie: robię strony, albo blogi, siedzę na forach
Jak mi sie znudzi komp, to ide na TV (chociaż b. rzadko) lub maluję. Ale tak naprawdę malowanie to wyładowanie nerwów... jak nie jestem wkurzona to nic mi nie wychodzi Czasami wieczorkami lubię sobie poczytać dobrą lekurę, albo popisać w pamiętniku, albo napisać wiersz jak mam wenę (ale to coraz rzadziej) . Albo... potańczyć Może to się wam wyda dziwne, ale takie ćwiczenia są dobre. Za każdym razem, kiedy mam ochotę włączam radnio, słucham jakąś piosenke i muszę w jej czasie udać jakąś postać. Taką, o której jest mowa w tekscie piosenki. To fajne, a w ten sposób ćwiczę .
A jak już naprawdę nie wiem co robić, to biorę się za coś co wymaga dłuższego czasu np szydełkuję, wyszywam, szyję... różne takie tam bzdty .
Mam nadzieję, że pomogłam
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 14:50
Trzeba sobie znaleźć jakieś domowe twórcze hobby Ja na przykład robie sobie od czasu do czasu różne modele albo makiety, modelarstwo jest moim hooby i polecam mje wszystkim na nude, przy tym jest fajna zabawa a gdy już coś skończysz jesteś z siebie dumny
Ja jak się nudze, to czytam książki, siedzę w internecie, ale też robie jakies modele podobnie jak Aren . Czasem też lubię porysować sobie, ale niestety nie umiem Moje rysunki wyglądają, jakby je rysował pięciolatek
_________________ zazulita
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 15:01
Tak, tak moje rysunki też wyglądają jakby tak karykaruwato Moja siostra pięknie rysuje i chciałbym się od niej tego nauczyć, fajnie jest sobie czasem porysować na kartce Grafiti albo grafy do desek
Wsumie nie mam czasu na nude zapisalem sie na kapłoreire od poniedzialku zaczynam, mam zbyt napiety plan dnia wiec nie mam czasu sie nudzic jak narazie,a tak toodze na ping-ponga, bilarda, basen, biegam i silka raz na 2 tygodnie dla odmiany
Oj Agentka tak nie moze być ... powinnaś miec jakieś zainteresowania poza kompem ... radziłabym Ci spróbowac zrobić sobie próbe ile wytrzymasz bez kompa ... wogóle nawet do lekcji :> moj kiedyś tak stał ok 3 miesięcy :> pozniej musiałam ... poczta, gg i tak dalej
Tobie radze spróbowac nie siedziec na kompie chociaż tydzień ... i spróbowac jakoś zagospodarowac ten czas byleby nie TV
Gdzie tam tydzień bez komputera, boże chroń jak był popsuty to musiałam się bez niego 6 dni obyć, a tak wogóle to jak niesiedzę na kompie to czytam książki ( kryminały A.Christie )lub oglądam tv lub uczę się a od tygodnia to sobie śpię a tv to nie jakis diabeł oglądam dośc często ale nie brazylijskie telenowele a programy muzyczne, a wogóle to jakbym mogła żyć tydzień bez tego forum
_________________ śniłem, że gwałciłem kobietę bez nóg
była taka piękna i zimna jak lód
jej oczy głęboko wpatrzone we mgłe
tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce
-- Book of the Dead
aaaa Kamix ^^ ja chodze na capoeire od hm.. prawie 1,5 miesiaca =).
Kapułeira jest boska ^^ hyhy, mam nadzieje że Ci się spodoba i wogóle .
Pozdrawiam (taki maly offcik =p)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..