Cześć. Podoba mi się w klasie taki chłopak. Jest wysoki, ładny i uczy się dobrze. wPROST IDEAL. No i chciałabym mu jakoś zaimponować, poderwać go, tylko nie wiem jak.
Tak wogle to często do mnie zagaduj, dzisiaj pożyczył mi 50 groszy na ksero, bo zapomniałam z domu. :wink:
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 18:06
Postaraj się z nim zaprzyjaźnić, nieznacznie zbliżyć się do niego. Zagadać przed lekcją, na lekcji, pożyczyć od niego długopis czy coś. Pochwalić za dobrą ocene. Po prostu poznaj go lepiej, a potem przejdź do konkretów.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 22:18
Moim zdaniem takim chłopakom na pewno nie zaimponujesz np. chichotaniem i przebieganiem przed jego nosem szpecząc coś z przyjaciółką...Oni przede wszystkim zwracają uwagę na inteligencję( ) i kulturę tej osoby(chodzi mi o to,by zachowywać sie normalnie ofcoz ). Życzę powodzenia.
Mróweczka
musisz mu dac do zrozumienia, ze sie nim interesujesz i ze nie obchodza cie inni chlopacy. Wtedy poczuje sie wyrozniony sposrod swoich kumpli. Po prostu jak masz jakas sprawe, to zawsze idz do niego, a nie do innego, usmiechnij sie do niego, jak przechodzicie obok siebie itp. a dla innych badz obojetna.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Kiedy na siebie spojrzycie zalotnie się uśmiechnij (sprawdzony sposób)
Dużo z nim rozmawiaj i dowiedz się czym się interesuje...
Na początek możesz zapytać np. ,, Było coś zadane?" albo ,,Pożyczysz mi długopis, bo mi się wypisał?"
Grunt to gadka
Dokładnie tak jak powiedziała Młoda Grunt to gadka a jak już z nim będziasz gadała to patrz mu w oczy i ie uśmiechaj naturalnie
KoT Gość
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004 00:02
Dobry wieczór.
Tylko uważaj z tym długopisem, żeby przypadkiem się nie okazało, że Twój jednak pisał Zbliżaj się do niego po trochu, może macie wspólnych znajomych? Znajomych, bo znajome to hmm...To może być konkurencja.
Pozdrawiam
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 20:57 ja tez chce chlopaka !!!!!
ja tez mam problem...rok temu mialam zarobistego boy-a a od polroku czuje sie taka samotna...jak jakis wyrzutek spoleczenstwa..jak zero...ratujcie!!!!!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 21:40
A tęsknisz za tym "byłym" czy poprostu nie chcesz być samotna?
Miłość sama przyjdzie. Nie czekaj na nią a pojawi sie nieoczekiwanie.
Może żeby nie czuć się samotną częściej spotykaj się z przyjaciółkami/ przyjaciółmi? Mi zawsze dobra zabawa pomaga na wszelkie smutki .
I zapamiętaj sobie taki fajny wierszyk:
"Miłość jest jak cień człowieka,
Kiedy ją gonisz, ucieka,
kiedy uciekasz, to goni."
KoT Gość
Wysłany: Wto 07 Gru, 2004 06:30
Dzień dobry.
A ja nie rozumiem. To, że nie masz chłopaka od razu czyni Cię zerem? Niby dlaczego? Jesteś wolna, niektórzy/re się z tego bardzo cieszą. Rozwiń, proszę. Jeżeli natomiast chodzi o tęsknotę, to nic na to poradzić nie możesz...Zapominaj powoli. Chyba, że chcesz znaleźć ukojenie w czyichś, innych, ramionach.
Pozdrawiam
te sposoby "na długopis" są dla mnie troche niezrozumiałe... Po cholere wymyślać jakiś bzdurny pretekst jak mozna sobie poprostu porozmawiać. Kiedyś (ze 1,5 roku temu) byłem nieśmiały. Ale sie wyrobiłem . Co do samotnego-bycia zerem. Jestem sam, zawsze byłem sam w sumie to widze tego zalety. Jak jesteś z kims to troche jakby na uwięzi. A bez to tu sobie poflirtujesz tam sobie poflirtujesz. Bez zadnych zobowiązań- czysto rozrywkowo . Ale pewnie zmienie zdanie jak spotkam TĄ osobę .
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Wto 07 Gru, 2004 14:27
Powiem taką ciekawostke. A więc jeśli ktos dla Ciebie coś zrobi/porzyczy wtedy bardziej Cie lubie. Moze Cie to dziwić ale tak wynika z wielu badań psychologicznych. Porzycz od niego gre czy książke . Ale to już jest manipulacja . No i jak powiedzieli moi poprzednicy rozmowa no i jeśli to możliwe dotyk. No i oczywiście bądz sobą bo np mówienie że czymś się interesujesz a tak naprawde nic Cie to nieobchodzi tylko dlatego że on to lubi, w końcu wyjdzie i bedzie jeszcze gorzej.