| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
to co zawsze czyli problemy nastolatek:)
Autor Wiadomość
kradziejka nzlg
Gość
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 22:29   to co zawsze czyli problemy nastolatek:)

hm
niezręcznie dość mi pisać ale nurtuje mnie pewna sprawa
rzecz jasna chodzi o samca...:)
tzn jak widze na korytarzu pewnego chłopaka to sie poprostu rozpływam piszcze krzycze i w ogóle ALE nie jestem sama bo moja znajoma ma tak samo
mam więc pytanie - czy on mi się JUŻ podoba i drugie, co zrobić jeśli obie sie w nim zakochamy? bo dwóch nie będzie chciał raczej [on już nas rozpoznaje na korytarzu zwłaszcza jak zaczynamy sie śmiać i razem cieszyć na jego widok więc jesteśmy "spalone"
Przejdź na dół
kama_sutra
Gość
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 23:04   

dajcie spokuj nie robcie z siebie idiotek i nie smiejcie sie na jego widok tylko co najwyzej usmiechnij sie naturalnie!!a nie suszenie zebow pozatym pokaz swoja inteligetna strone, ze masz cos w tej swojej glowie,
posluchaj rad starszej kolezanki :wink:
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 06:40   

Witam.
Taki sposób okazywania zainteresowania jest najgorszym z możliwych, bo odierany wręcz odwrotnie. Lepiej spojrzenie w oczy i naturalny uśmiech, jakiś dobry powód do rozmowy. Wink Przecież na niej się wszystko opiera.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 17:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dokłądnie. Chyba żaden chłopak nie lubi,jak dziewczyny chichoczą,śmieją się lub piszczą okazując zainteresowanie Rolling Eyes To jest moim zdaniem tak jakby popisówa... Rolling Eyes Przelatywanie przed chłopakiem i śmianie się Rolling Eyes A co do drugiego pytania: Nie wiadomo,czy będzie "chciał" chociaż jedną,tak na marginesie Wink A takim sposobem(czyt: chichot itp.) na pewno dużo nie osiągniesz.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 19:13   

Kradziejko, nie chcę być brutalna, ale w oczach tego chłopaka wychodzicie na... Puste lale, no przepraszam, ale delikatniej tego ująć nie potrafiłam. Rozumiem, że chłopak może i jest słodki, milusi i naprawde super ekstra odjazdowy, ale nie róbcie z siebie idiotek. Wink Bo sobie wyobraź jak on się czuje, kiedy widzi takie dwie pannice zacieszające się na jego widok. Wink Postaw się w jego sytuacji. Proponowałabym powłóczyste spojrzenia i tajemnicze uśmiechy, a nie głupawe chichotanie i - co gorsza - piszczenie. o,O" Powodzenia! ^^
Powrót do góry
kradziejka nzlg
Gość
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 19:48   

nie lale napewno nie lale bo chociażby tak nie wyglądamy [chodzi o wygląd = subkulturę i sposób bycia]
wychodzimy na jakieś kretynki i tego jestem pewna ale ostatnio sie powstrzymałam na widok jego w czapce więc może za jakiś czas normalnie podejdę:)
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 06:31   

Witam.
No, to odwagi życzę. Smile Ale przedtem mogłabyś zrobić małą sondę wokół niego. Imię i nazwisko, gdzie mieszka, jakieś zainteresowania. Potem o to możesz go spytać, przy samym poznawaniu imienia mogą wyjść długie, śmieszne rozmowy. Wink
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 12:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

takim chIchraniem napewno duzo nie osiągniecie... jak ci sie chłopak podoba to zrób wszystko zeby zwrócił na ciebie uwage ale nie w ten sposób. Zagadaj do niego, postaraj sie w kazdym razie Very Happy Jak obie sie w nim zakochacie to bedzie problem, no ale chyba o to chodzi zeby on czuł to samo.. i wybrał jedną z was....

ALE SKOŃCZCIE SIE CHICHRAC
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 17:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lepiej odpusccie sobie jesli wisi na wlosku wasza przyjazn....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 17:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oh ja niestety kiedys tez tak mialam, ze razem z najlepsza kumpela latalysmy za tym samym przecudownym chlopakiem. Cale szczescie okazalo sie, ze z charakteru jest totalnie zjebany i niebiosom za to dziekuje, bo sie zaczynalam bac, ze coraz bardziej miedzy soba rywalizujemy.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
roger-1989 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uśmiechaj sie a nie ryj na jego widok.
Poco suszyć zęby jak można poprostu zwrucić na siebie uwage w jakiś normalny sposób

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2874436
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 17:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z mojej perspektwywy wasze problemy wydają mi się malutki (im dalej w las tym ciemniej) ale w waszym wieku dręczyły mnie pewnie podobne... Jakbym teraz ja zaczoł się rozpisywać nad sobą to by niezły pościk wyszedł Smile... Ale niebęde tego robił publiczny exscibicjonizm uczuciowy azwsze mnie niesmaczy ^^.
Jak chłopak podoba sie tobie i kumpeli to bądź pierwsza w miłośći i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, niebrać jeńców !.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu