Dzis na pw napisałam do ToJa że chciałabym miec mozliwosc napisania se tekstu nad gwiazdkami...Ona napisała,że od 900 postów można to miec...Pozniej powiedziałam,że troche mi to zajmie hehe i ona skasowałą to...I każdy moze miec taki napis jak ja mam "Nasty Devil"...Dziekuje ToJa jestes super!!A i jezeli to czytasz to ostrzegam,mam plotkarska naturę,ale ja tylko powiadamaiam Ludziska ze mozna to zrobic
Femme Fatale Gość
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 20:35
Ktoś tu odmieniać przez przypadki nie potrafi... ;p Mniejsza z tym. Cóż, gratuluję perswazji. ;]
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 20:37
Nie mi gratuluj perswazji tylko ToJi,ze ma takie serce ..Ale to co zrobiła to drobiażdzek,ale bywaja tacy,co takiej rzeczy nie zrobią,bo scisle trzymaja sie zasad..
Femme Fatale Gość
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 20:45
Fakt. Ale też taka prawda, że gdybyś nie poprosiła, nie dostałabyś. Co nie wklucza tego, że ToJa jest wyrozumiałą i ugodową administratorką.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 20:58
Ale ToJa jest.I kropka.Oprócz tego,ze nie moge dać kasy na jej tate (buuuuuu!!!) to codzien sie modle i na swoim blogu www.gabra.cjb.net widac buttonik rzucający sie w oczy D
KoT Gość
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 23:05
Witam.
Eeee, ja mogłem ten napis zmienić z menu profilu już jakiś czas temu, ale o tym nie wiedziałem, więc nasza kochana Administratorka mi bardzo powoli i dokładnie wyjaśniła, że jednak mogę.
Pozdrawiam
Femme.. ToJa jest bardzo dobrą Administratorką
Z podlizem to był mały zarcik Chociarz że często ją wychwaliście (i ToJa mogłaby pomysleć o podlizie )
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 22:03
No niby ta... Ale ja tego na celu nie miałam.
KoT Gość
Wysłany: Sob 27 Lis, 2004 06:18
Witam.
Jest jeszcze druga możliwość. O wiele gorsza! Mogłaby popaść w samozachwyt, walnąć sobie pod nickiem "Nadinteligencja" i zarazić się niezidentyfikowaną, ale jakże groźną chorobą Inteligenta
Pozdrawiam