Gdyby miało być forum "Chłopcy na luzie" to odrazu powinno być też "Dziewczyny na luzie" i wtedy "Nastolatki na luzie" było by zbędne. Tylko po co to tak rozdzielać?
Gdyby były dwa działy dziewczyny na luzie i chłopaki na luzie to nikomu by się nie chciało wchodzić do jednego działu... wychodzić z niego.. i wchodzić do drugiego... . To takie męczące, a tak to wszystko jest w kupie. Zreszto tak jak powiedzieli poprzednicy chłopaków jest mało, więc mało było by również tam tematów.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 19:09
Aha... ale ja myślałem że te ,Nastolatki na luzie, to tylko dziewczyny :/ ok... głupi temat...
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
luzacy działają na mnie.......... a sztywniacy.............i wszystko na ten temat:P
_________________ Twój wzrok blady, zamglony,
miłością obdarzony
Jak marzenie niespełniony,
wciąż oddalony i zaćmiony
Niczym szczyty górskie
zaśnieżony, zaciekawiony
Naprawdę inny, wyjątkowy..
po prostu w moje serce złowiony
Cze
Nie no ... przynajmniej ja tak nie twierdzę
Ale caaaaałe foorum jest w naszych postach o stanikach, podpaskach, miesiączkach itd
A o czym byśmy tam gadały tez o tych rzeczach ?
Hmm pewnie też o tym Ale takto te posty nie pojawiałyby się w działach o wszystkim i Nastolatki na luzie... Chociaż nie wiem po co nam kolejny nowy dział...