u mnie dzisiaj padał śnieg. byłam strasznie podekscytowana wyszłam i z przyjaciółką zaczęłyśmy się rzucać śnieżkami. Może to się wydać idiotyczne, ale najpierw się cieszę z zimy bo pada śnieżek, ale później mam dość mrozu. W tym roku chciałabym żeby na wigilię padał śnieg - rok temu nie padał.
Ja z nie przepadam za zimą, bo jest zimno. W zimie podoba mi się to, że wszystko wygląda tak czysto!!
Hmmm, mieszkasz na wsi czy w mieście? Widzisz, w mieście zazwyczaj ze śniegiem nie jest czyściej :>. Wszędzie błocko (czyli błoto ), zimno, mokro. Nie rozumiem, jak ludzie mogą lubić zimię :>. Jeśli już ma być Zima, to porządna... Dawniej... Hm, czy ja przynudzam ?
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 14:22
U mnie dopiero od dzisiejszego poranka pada śnieg i jest bardzo zimno , lecz i tak byłam na dworze...Bardzo lubię zimę , lecz lato bardziej W zimowe wieczory jest tak romantycznie...
W zimie są Swieta , Mikołajki , Sylwester i wiele innych atrakcji...
Ja uwieeeelbiaaam mróóóóz!!!!Babcia....mrozka ze mnie...hue,hue :DAle na prawdę nie wiem,czemu wszyscy lubią ciepło????Ehh..dziwny jest ten świat..hehe;DLubię,jak mam policzki czerwone od mrozu...i lubię się tarzać po śniegu,lubię nacierać śniegiem innych...hue,hue..;DI nie wkurza mnie,jak inny ktos mnie natrze...bo lubię ,jak jest zimniutko... I tak puszyście biało..ahh
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD