Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 13:00 Harry dzisiaj o 20.10 w tvn
No wiecie nie wiedziałam gdzie to wstawic ale postanowiłam tuta:) moze ktos lubi Harrego Pottera i pewnie wszyscy slyszeli ze dzisiaj o 20.10 bedzie "Harry Potter i kamien filozoficzny" na tvn serdeznie zapraszam do ogladania:)
Noid Gość
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 13:12
Ja najprawdopodoniej będę oglądać, o ile nie zapomnę Jestem bardzo ciekawy tego filmu, bo książkę kiedyś tam przeczytałem, ale ani w kinie ani w telewizji jeszcze nie miałem okazji oglądać
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 15:22
nie będe raczej oglądać, juz widziałam, nie przepadam za harrym (ani za ksiażką ani za filmami) nie moj typ. Nie lubie takich historyjek pisanych pod publikę...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ja oglądne bo widziałam tylko drugą część.
Nie wiecie przypatkiem czy będzie dostępny drogą satelitarną ?
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 18:17
Ja wszystkie czesci w kinie ogladalłam a teraz jestem w trakcie czytania 4 czesci:) i ibejrze bo uwielbial HErrego
a wiecie dosta.łam od niego list bo napisałam do Daniela Radkliffe czyli tego filmowego no i mam zdjecie z autografem:) hehe trzeba sie pochawalic
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 19:31
Wierzba no wiesz na początku nie był pod publikę, a ja chociaż też nie lubię takich przpadków to ksiązki lubiem, a filmy są totalnie zwalone. Nie wiem kto dał temu reżyserowi pozwolenie, ale jak dla mnie to szmira i ogladac nie bede