Wysłany: Sro 27 Paź, 2004 18:53 wasze ulubione piosenki ... szczególnie dziewczyny
ostatni raz jak byłam na szkolnej dyskotece , siedziałam przy sprzęcie muzycznym , było troche ble , bo było za moło płyt z muzyką i cały czas puszczałam to samo i z trudem znalazłam wolne piosenki ...
Czy możecie mi podać jakieś fajne nazwy piosenek i oczywiście kto to śpiewa , najlepiej wolne , przy których idzie tańczyć , a nie że w pewnym momęcie jest szybko ... Piosenka musi pasować do tańczenia chłopak-dziewczyna ... Bardzo prosze i z góry dziękuje .
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
ktos Gość
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 13:47
no nie wiem , może np
Sarah Connor - Living To Love You
Wolne...hm..nie lubie wolnych:p
Ale znam pare ;]
Da się tańczyc przy:
- Sumptuastik- Kolysanka...i Dla ciebie...
Takie jakieś piosenki..mi nie wchodzą w ucho =p
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 15:28
Dobra ja się wybiję Metallica, ale ona ma naprawdę piękne ballady do których ludzie uwielbiają przytulać się
Metallica - "Nothing else matters"
Metallica - "The Unforgiven" I/II
No cóż co to tam jeszcze było "wenever you will go"-czy jak to tam się pisało- The Calling
Jak dorwiesz Slipknota to "Vermillion pt.2"
Tavion Gość
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 16:01
Moja ulubiona piosenka... hmm...
Chyba System of a Down - Chop Suey
chop suey i toxicity to najbardzije lubie z SOAD
O.N.A - wszystkie pisoenki:P
edyta bartosiewicz- ostatni..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 11:05
Tavion napisał/a:
Moja ulubiona piosenka... hmm...
Chyba System of a Down - Chop Suey
Uwielbiam tą piosenkę, często jej słucham no trochę za głośno ale naprawde jest swietna, tylko oczywiście nie do przytulańców...
I cry when angels diserve (czy co to tam szło) to die... Achhhh... rozpłynęłam się
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 04 Lis, 2004 14:04
kto tu mówił o SOAD aaaaaaaaaaaaaa kocham kocham =)))) Forest, ATWA Chop Supey albo Spiders mmmmmm spiders sliiiiiiiiczne i wogóle =) kocham Was dziefcynki =*
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..