Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 19:31
nie, kilka razy już widziałam, wole posiedziec na kompie i posłuchac se muzyki
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 20:03
Ja też oglądałam kilka razy, ale co mi tam. ^^" Obejrzę choćby dla Keanu Reevesa [boski jest *-*]. Zresztą, mam telewizor dwa metry oddalony od mojego prawego oka, więc to żaden problem. XD
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 20:38
oł jest Keanu Reeves =D on jest słooooodki ^^ chyba se jednak psuzcze =>
(ale wiesz jak on slodko wyglądał w długich włosach? aaaaaaaaaah)
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 21:03
Wierzba, taaaak! <rozpływa się *______________________*> On jest piękny, a w długich włosach to już w ogóle miodzio... Ah... *^^*... [lol, czuję się teraz jak pusta małolata, wzdychająca do obrazka, ale on jest naprawdę boski *-* I to ciało *-* Te ruchy... I głos... XD] Nyu, link: http://www2u.biglobe.ne.jp/~movie/New/keanu1.jpg
Taki słodki, młodziutki, nieopierzony... I niewinny... *-* A jednocześnie maksymalnie seksowny... ;> Dobra, starczy już, bo się do końca roztopię i będziecie mnie z podłogi zeskrobywać. ;p
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 21:11
mowiłam że w długich jest cudny =D omg i to ciało aaaaaaaaaa (dziś mam ochote wszystkich wykorzystac seksualnie [patrz pan Pulkownik albo mój znajomy =>] ale KR to po prostu omg... te ciało =D te włosy.. ta twarz aaaaaaaah
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 21:29
Fierzba, znowu się podniecamy. XD Ale to fakt... On jest... Cudny, cudny, cudny... *-*
Ps. Nie patrz na mnie takim zachłannym wzrokiem, zboczylu! XD
Keanu Reeves jest fajny, przystojny i słodziutki chyba ide ogladac dalej matrixa ...
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 21:51
<rzuca się z siekierą na Malvinę> haadziaa.. bum! ;p
Nie no, spoko. Np. Taf on też się nie podoba. Każdy ma inny gust. :> A że jeden ma jakiś taki bardziej wysublimowany od drugiego, to już zależy od człowieka, ha! :>
Błeee!!!!!Keanu Reeves.... :/<zygi> XD jak on się może Wam podobać????Nie rozumiem...ale mniejsza...ja uważam,ze Matrix to sjuuuper filmik....szczególnie te "obrzydliwe" sceny..... :DKofusiam wszystkie części=]=]=]
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 22:05
Idda... Aż rzygi? ;p Mi się rzygać chce, jak widzę wątróbkę z cebulką a nie Keanu. ;p No ale cóż... ^^" Jak już mówiłam - nie każdy musi być obdażony tak doskonałym gustem jak ja i Wierzba. ^^ Co do obrzydliwych scen w Matrixie - ne było ich duże i były znośne. A co do tego, która część podobała mi się najbardziej - właśnie pierwsza. Potem druga, na końcu trzecia (co to w ogóle za pomysł, żeby Trinity w ten sposób zginęła? -_-" zero ambicji)
Mi Keanu Reeves baaaaaaaaardzo się podoba, szczególnie w filmie "Speed-nebezpieczna prądkość"(chyba tak się ten film nazywa)!! Uważam, że jest to jeden z najprzystojniejszych aktorów