Mozecie usunac ten temat albo zablokowac ale chce zebyscie mi odpowiedzieli na pare pytan dotyczacych the sims 2 ktore watpie czy byly poruszane
CZY MOŻNA MIEC SAMOCHÓD?
MOŻNA JEŹDZIĆ DO MIASTA?
JAK SIE IDZIE NA SIŁOWNIE SAMEMU SIE BUDUJE CZY GDZIES SIE WYCHODZI?
GRAŁAM U KOLEZANKI I NIE MOGŁAM COŚ ZROBIĆ BASENU
JAK MOZNA MALOWAĆ CZYIŚ OBRAZ?
JAK SIE ZENI MOZNA ISC DO KOSCIOLA? JAK?
JEZELI KTOS MOZE ODPOWIEDZIEC TO DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI!!!
Samochodu nie można mieć.
Można jeździć do miasta.
O jaką ci siłownie chodzi ???
Jak się żeni nie można iść do kościoła, najperw musisz się zaręczyć, potem zadzwonić menu dzwonienia wybrać opcję zaproś na przyjęcie i wybrać ślub później zapraszasz gości i jeśli nie będzie chciała dziewczyna sima za niego wyjść, to spadnie mu poziom aspiracji do zera i będzie cały czas płakał, a na koniec przyjdzie do niego psycholog. Jeśli uda ci się ożenić to nie wiem co się dzieje bo misię jeszcze nie udaało
Tavion Gość
Wysłany: Nie 03 Paź, 2004 09:22
A właśnie, dobre pytanie - Jak można malować obrazy widzine przed Simem malującym?
Ustawiłam sztalugę przed sosną, a ona malowała jakieś bohomazy
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 03 Paź, 2004 15:04
ehehehe bohomazy może najpierw trzeba sie nauczyć malować a dopiero potem ze sztalugą na sosne (odnośnie z motyką na słońce ) =>
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Claudia Gość
Wysłany: Pon 04 Paź, 2004 12:19
to czemu na sceerach są simsowie z samochodami..skuterami..No na zdj. tez było , że są w siłowni..takie fajne fotki a wogole na serio tak nie jest oszukane;/